Unique World

Bloguji o všem možném i nemožném.

 
VOLBY 2010


Ikonky
GamePark.cz
Google AdSense
Následovníci
vynulováno: 2010-05-22
Budoucí válka ras
15.Květen 2010
Na začátek článku bych chtěl poukázat na fakt, že nejsem rasista! Bohužel spousty pokusů jak začlenit cikánskou menšinu do světa jednadvacátého století, tedy do doby vzdělaných, inteligentních lidí.

V minulosti bylo přirozené, že vzdělaní byli pouze nejvýše posazení lidé, ale v dnešní době se opravdu nedá žít bez vzdělání. Přiznávám, sám dělám chyby i gramatické, ale většinou je najdu (ne vždy). Ale když člověk čte příspěvěk kdeko-liv v diskuzích o cikánech a teď cituji - nejmenuji: "di do pici spino bila abisi chsipnul gazdo" tak to je opravdu k pláči takový text. Nemluvim teď o významu slov, ale o neschopnosti napsat jednoduchou větu.

Cikáni si stěžují že chtějí pracovat, ale nikde je nechtějí zaměstnat. Řekněte samy, kdyby vám přišel životopis napsaný takovým to způsobem, zaměstnali by jste takovou osobu? Já rozhodně ne!

Nemluvím o barvě pleti, nebo nevyhovující hygieně, mluvím teď o všeobecném vystupování cikánů na veřejnosti. Přijdete do restaurace, přistoupí číšník a jako první řekne: "Co chceš gadžo?" Takový člověk by celou restauraci zničil. Tento problém se týká všeobecně všech pracovních pozic, kde dochází ke konfrontaci zaměstnance a zákazníka. Bohužel když cikánovi člověk nabídne práci manuální, kde se může konfrontovat maximálně s ostatními dělníky, nebo mistry stavby, tak taková práce jim bohužel nevoní. Neni to názor vytvořený někým jiným, ani někým ovlivněný. Je to můj osobní názor a bohužel i praxe.

Přijali jsme mezi sebe cikána. Dostal skřinku, židly u stolu, prostě všechno co ostatní nový zaměstnanci. Ale nastal ihned problém. Nelíbilo se mu, že člověk, který pracuje u firmy přes tři roky a má v oboru praxi 15 let, bere více peněz než on. Pro srovnání cikán neměl dokončenou ani základní školu. Když jsme přijeli na první figuru, kterou snámi měl dělat nelíbila se mu žádná práce. Nechtěl nosit tašky, flexa pro něho moc jiskřila, do výšek se mu nechtělo a latě prý nosit neumí. Tak co s takovým člověkem?

VERDIKT: Snaha byla, ať ze strany komunismu, tak trpělivost lidí. Jenže ta začíná pomalu docházet a mladá generace to jen dokazuje. Volby 2010, které proběhly na školách po celé ČR skončili velice překvapivě. Toto není článek o volbách, takže nebudu vypisovat všechny výsledky, ale uvedu jen jednu: DSSS dostala od studentů středních a vyšších škol 7,89%. Jejich počínání vůči slušným občanům je opravdu k nevydržení a nedělají to "pravičáci" dělají si to cikáni zcela samy! Pokud s tím nezačně dělat něco vláda, lidem trpělivost dojde uplně a skončí to veřejnou VÁLKOU RAS!
napsal BioLuke_Emor @ 14:48  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Návrat
 
Profil

BioLuke Emor
Můj profil
Kategorie
Nejnovější články
Google AdSense
Odkazy
  • Loupák.cz
  • Scorpions

  • Blog šablonu vytvořil Isnaini modifikoval BioLuke Emor