Unique World

Bloguji o všem možném i nemožném.

 
VOLBY 2010


Ikonky
GamePark.cz
Google AdSense
Následovníci
vynulováno: 2010-05-22
Kick-Ass: Nářez!
11.Květen 2010
Být superhrdinou bez superschopností neni žádný čajíček!
Vždycky se najde ještě větší pošuk než jste vy!
Mafie existuje a není radno jí provokovat!





Dave Lizewski (Aaron Johnson) je nepovšimnutý středoškolský student s pár přáteli a velký fanda komiksů. Žije sám se svým otcem. Jeho život není nijak zvláštní, než se pak jednoho dne rozhodne, že z něj bude superhrdina, i když nemá žádné supersíly ani trénink.


Tak takhle zní stručný popis opravdové parodie na všechny superhrdiny Marvelových komiksů. Matthew Vaughn natočil po Tarantinovsku opravdu černou komedii, která si nebere servítky z žádného superhrdiny. Když jsem zaslechl o zfilmování komiksu Kick-ass byl jsem silně skeptický s ohledem na spousty průměrných pokusů zfilmovat komiks (Spiderman, Ironman, Fantastic Four a pár dalšich). Tenhle počin mě ale příjemě překvapil. Opravdu povedená zápletka s originálními dějovými zvraty. Nebudu vám prozrazovat nic z příběhu, ani klíčových zlomů děje, jen vám všem tenhle film vřele doporučím a ještě doplním pár zajímavostí k filmu.


Režie: Matthew Vaughn
Hrají: Aaron Johnson, Garrett M. Brown, Clark Duke, Evan Peters, Deborah Twiss, Lyndsy Fonseca, Sophie Wu, Elizabeth McGovern, Christopher Mintz - Plasse, Stu 'Large' Riley, Nicolas Cage, Ohene Cornelius, Mark Strong, Michael Rispoli, Corey Johnson, Kenneth Simmons, Anthony Desio, Carlos Besse Peres, Randall Batinkoff, Dexter Fletcher, Chloe Moretz, Johnny Hopkins, Russell Bentley, Jason Flemyng, Tamer Hassan, Yancy Butler, Adrian Martinez, Tim Plester, Joe Bacino, Hubert Boorder, Christopher McGuire, Max White, Dean Copkov, Jacob Cartwright, Maurice DuBois, Dana Tyler, Omar A. Soriano, Craig Ferguson, Katrena Rochell, Omari Hardwick
CSFD 88%
napsal BioLuke_Emor @ 22:36  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Návrat
 
Profil

BioLuke Emor
Můj profil
Kategorie
Nejnovější články
Google AdSense
Odkazy
  • Loupák.cz
  • Scorpions

  • Blog šablonu vytvořil Isnaini modifikoval BioLuke Emor