27.Prosinec 2010,17:03
Kdysi mi psal na líbku jeden, takovej fujky "kluk." Ne vážně, takový psycho od pohledu, jak by řekl Joe. No, on to vlastně řekl. A já neodepsala. Tak mi napsal, že jsem kráva. Hm, někdo by chlapci, měl konečně vysvětlit, že s tou jeho hnusnou držkou se s ním nebude bavit asi žádná vidomá holka. Totiž, tak moc ošklivou holku snad ani neznám. Nebo si ji nedokážu představit. Nějak mi ten jeho divnej nick utkvěl v paměti. To bylo radosti, když mi napsal nedávno (asi po dvouch letech), zas nějakej seznamovací blábol. Tak jsem mu napsala, že jsem kráva. Nejlepší bylo, že ho to ani nezarazilo. A víte co? Minulej tejden mi psal, že jsem sympatická, jestli nepokecáme. NE TY HNUSÁKU JSEM KRÁVA. Ehm... dobře, napsala jsem mu, že nepokecáme, že už opruzuje potřetí a že jsem kráva, jestli na to zapomněl. Debil!!!! Přísahám, příště mu napíšu, že je odpornej a ať už jde do...:-)
Ani nebudu vyjmenovávat všechny ty blby, co si nedokážou přečíst, že jsem zadaná.
Ale tenhle mě už definitivně rozsekal:
Ahoj, jedná tvoje prítelkyne (nereknu, která to je: P) mi rekla, že jsi moc fajn a zajímavá holka (a na fotce ses mi ukázala ješte atraktivnejší), a doporucila se s tebou seznámit:) problém je, že muj lide je velmi pomalý, a jen taktak probíhá nacítání stránek, proto komunikovat pres psaní je témer nemožné. Možná, zmužeme popovídat tu: www.xxxx.xy Prijd tam, klikni na me ANO dal tebe uložím. Teším se ;)
Tak, teď se přizneje, která jste taková kráva. :D Kdo je taková moje přítelkyně, že neví, že nesnáším tyhle vzkazy a že mám kluka a nebudu se ppřece seznamovat s kde kým (i když tenhle je vážně pěknej).
No a poslední. Bez odezvy, bez komentáře...
"Ahoj, nechceš gay kamaráda?"
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: