03.Prosinec 2010,11:01
Teď asi naprdnu spoustu lidí :D. Ale kvůli tomu tu jsem- kvůli ohlasům a špatná reklama je taky reklama:D.

Když přijdu na blog a nejdu psát články tak prohlížím ty vaše. A bohužel je tu nejvíc přesně těch co bych zrušila.
"Ahoj, nevím co psát, jak se máte?" Když nevíš co psát, nic nepiš :-/
"Dlouho jsem tu nebyla, jdu přidat nějaký článek" Tohle nevědět tak asi budu mít zkaženej den.
A podobný výkřiky do tmy. A pak taky všemožný blogy o celebritách. Nuda, nuda nuda. Na všech blozích je to stejný, fotky jak se kdo pohnul a kde byl. Fanouškové pobláznění. Mám ráda osobní blogy. O autorech, s tvorbou a fotkama. Zajímavosti jsou taky pěkný, ale chci mít co číst nebo na co koukat a ne nudit se. Nenapadlo by mě tohle psát kdyby netrvalo tak dlouho než se člověk prokouše seznamem článků, než narazí na něco zajímavého.Všechna SB s podobným zaměřením už jsem vyřadila. Až na jednu:) protože ten blog je osobní tím co píše a když píše o tý svojí (podle mě úplně debilní-promiň =o)) skupině, tak to píše po svým a píše i o sobě.
Pak mě taky štvou dívčí blogy, eee pardon, pokusy o dívčí blogy. Takové ty co všechny ty návody a rady kopírují od někoho nebo z časopisů. A pak všechny od sebe. Když to ta holka podá po svém, je to OK. Ale když to má každá druhá... ble fuj. Možná doufáte, že dosáhnete slávy. Ale takových už tu bylo...
Pak nemám ráda ty co cpou všem něco. Kromě celebrit to je styl, nakopla bych tu slepici co cpala články o tom jak být Barbie pod téma týdne naděje. Smazali ji? Doufám, že jo.
A u tématu týdne zůstanu - když otevřu téma týdne a vyskočí na mě něco off topic, lynčovala bych autora. Když otevřu téma týdne s dvěma větama protáhnu xicht a zmáčknu křížek.
To, jak mám ráda reklamy mimo rubriku reklamy, už jsem několikrát psala.
A taky se mi nelíbí žabomyší války uživatelek - nabourání do blogu, vydávání se za někoho jiného při psaní komentářů a sprosté nadávky. To už je vážně hnus.
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 08.12.2010 05:18:45, Tester0609

    takze to shrnu,cekas,ze se komecne dockas divci konkurence.....no za celou dobu co jsem tady,tak jsem narazil jen na jednu holku co mela vynikajici blog a psala asi 10-15 clanku mesicne.