07.Únor 2011,19:14
Vím, že je to O2, ale ou tůůů nezní tak pěkně, no ne?
Co tedy má v síti? To vám povím až pak.
V polovině ledna mi končila smlouva.
Různá call centra O2 mě otravovala už září.
"Vám končí smlouva"
"Snad až za půl roku, ne?"
"Kouknu se... ano."
"Tak to teď řešit nebudu."
"Já vám pošlu novou smlouvu."
"Já nevím, jestli ji budu chtít prodloužit."
"Vždyť je nejvýhodnější."
"Pro mě ne"
"Kolik platíte?"
"700"
"No to by jste ale s jinou platila stejně."
... slečna se chovala jako by nebyl jinej operátor a jako kdybych s kreditem neprovolala méně:D
Druhá slečna mi taky aktivně posílala smlouvu.
"Můžu?"
"Můžete" /takový to:  "Můžu se stavit?" "Jo stav se." A přitom nejste doma. 
Měla jsem paušál O2 kůl. Výhodný by to mohlo být pro někoho kdo eSeMeSkuje jak drak. Ale to já nebyla a když jsem psala SMS tak Lukymu na Vodafone. Paušál byl něco kolem 200-300, připláceli jsme 300-700. A to bylo přesně ono. 60 minut týdně, sms do O2 zdarma. Hodně stály jízdenky, ale jinak jsem nevyužila žádnou z výhod a jen si platiila to co opravdu využívám. K tomu paušál nepotřebuju.
V lednu máma šílela, že mi to někdy končí a já to neřeším. Tak se za mě vyparavila do O2 aby zjistila co a jak a hlavně do kdy. Dotyčný v O2 jí neřekl, že to můžu zrušit až v poslední den smlouvy, ne jako u T- mobile, kde jim oznámíte, že až to skončí, skončíte taky. A může to být třeba měsíc předem. Ne k O2 musíte ten den. To mi vysvětlili při první návštěve prodejny, tak jsem musela za 4 dny naklusat znovu.
Vyfasovala jsem novou SIM se svým číslem. A nezměnila jsem si PIN, takže po ztrátě kartičky jsem skončila na O2 prodejně znovu. Víte kolik vás stojí PUK? 95 Kč. Aspoň u O2. za blbost se platí.
Končí mi platnost Vodafone karty. Na Silvestra mi propadl kredit a v březnu mi propadne karta jestli nedobiju a víte, kdy jsem nabíjela kredit? Před rokem. U O2 mám nyní taky kredit (od 14.1.2011 nebo možná 13.1.) a víte kdy mi propadne? 13.března 2011. Takže za čtvrt roku. Kreténi.
Minulý týden, tím se dostáváme k sýčkování naší drahé Taychi, jsem byla na řadě s první SMSkou. Tak jsem Lukášovi napsala. Žádná odpověď. Táta měl narozeniny, tak aby na to nezapomněl, druhá smska, jeho táta měl svátek, třetí smska. Události doma 4. SMSka. Uběhlo 10 hodin a žádná odpověd. Taychi na Skypu vesele sýčkovala. Lukáška jsem chtěla prozvonit, jestli má zaplej mobil, jestli se něco nestalo. Začlo to vyzvánět  a píp píp píp píp. Jenže když máte iPhone, tak hovor při kterém vám přišlo x SMS nepoložíte dokud je neodklikáte. Tak jsem jen doufala, že mi to nezvedne. Naštěstí ne, položil mi to dřív, než jsem všechny ty smsky odklikala a volal mi z5. Za celý den jsme ani jeden netušili, že mi to nechodí. Jediná Taychi v tom měla jasno. Já vždycky po nějaký době poslala další SMS, takže to Lukáš považoval za odpověď a já myslela, že má moc práce. A O2? Má v síti (gigantickou) černou prdel (řekla bych, že opičí).
 
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: