13.Leden 2011,22:29

Tak a je to tady, zase. Nebaví mě to tu... ono mě poslední dobou nebavíí nic. Co by mě mělo bavit, když jsem ZASE od podzima doma na prdeli. A když něco skoro klapne, je v tom zas nějaký háček.

Včera mi zvednul mandle nějakej zmetek z firmy kam jsem volala na inzerát z annonce. Štěkal na mě a pak to položil bez "nashledanou." Takovýhle šmejdi mají jednat s lidma? Bůhví jestli má nějaký vzdělání. Moc lidí se středoškolským vzdělání v našem oboru nedělá, rozhodně ne přímo na realizaci. Ona vůbec annonce je ztráta času. V záplavě štětek aby člověk pořádnej inzerát hledal lupou. Zítra se pojedu podívat do jedný vinotéky. Ale to asi taky neklapne, těžko bych si poradila se 70ti kilovym sudem.

Ještě se mi ozvali z jedný firmy, ale těm napíšu, že už job mám a nepůjdu tam. Nechci dělat finanční poradenství. Hlavně ne nic, kde bych musela volat a něco lidem nutit. Tím se dostávám, k tomu, že se nevrátím do EC, od kud jsem zdrhla kvůli tý kampani.

Včera mě rozesmála jedna "slečna" na fb u jedný události, ve které jde o to, že si lidi jeden den vezmou růžová trička na podporu gayů a lesbiček. A víte co madam napsala?

"to je zrovna na můj svátek O:-) :D těch tryček mám víc než dost O:-):D"

No tak hlavně že má tolik tryček růžovejch...:D nevadí...

__flashReplacement__

Ach a jsem úplně blonďatá, lépe řečeno blonďatější než kdy dřív, udělala jsem to s čím jsem vyhrožovala a ty barvy jsem si koupila dvě, takže jsem si nebarvila jen odrosty ale celou hlavu... jen mi není jasný, proč na odrosty (max 2cm) padne celá barva a teď se mi podařilo obarvit celou kebuli. Tak jsem ráda, že se úspěch dostavil, jen smradu bylo trošku víc.

Myslím, že definitivně kašlu na Niveu, sice ty šampóny krásně voní, ale k Vánocům jsem si nadělila Gliss Kur a musím říct, že je dobrej, sice se nemůžu rozhodnout jestli mi voní, ale vlasy se po něm zdají příjemnější a hlavně mám dojem, že jich na kartáči přeci jen zbývá trošku méně.

Neustále do Lukáška hučím ať mi pomůže s designem, nemám nápady, ale on má fajn nápady : eXtrem audio.

Tak snad o víkendu něco vymyslíme, jen je blbý, že jestli nebudeme u nás tak to nezrealizujeme, přeci jen Photoshop mám na svým noťasu a kabel je mámy, můj zhebnul. Takže se s ním nikam nehnu. To je další investice, heh ten kabel taky vyjde na nějakejch 700, kde na tyhle pičoviny mám furt brát?

Potřebovala bych k foťáčku stativ. V nočním režimu stabilizace veškerá žádná a dost mě s tím vytáčí. Já totiž fotím většinou za tmy. Protože většinou za tmy hledáme kešky. Díky těm keškám jsem pocvičila mámě pěkně nervy. Při tom lezení v lese v tý hnusný tající břečce jsem si totálně zadělala kožíšek na mejch zimních crocskách. Tak jsem jí je hodila do pračky. Dovolila mi jen patnáctiminutovej program, určenej jen pro lehce zašpiněný trička. No... tak stejně po zimě je vydrhnu kartáčkem a hodím jí je tam ještě jednou, než je uklidím.

Nejdou mi vkládat v mozille videa. V Chromu mi zas nejdou zmenšovat. Bože...:D

Nevím jak přežiju zbytek měsíce a skoro celej únor. Moje škola má ples. A já se tam těším jak malá. To je pro mě svátek když se navlíknu do svejch šatiček. A budeme s Lukáškem skvěle ladit. Ježíšek totiž přinesl luxusní modrou kravatu. =o) Ale na příští rok si pořídím šaty zelený. Musím! :D...

No nic tak já jdu rejdit po inzerátech, ať mám za co si pořídit ty šaty a všechny jiný blbosti.

 
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: