23.Říjen 2010,18:33

Perfektní botky, fakticky! Jo dobře, dřív se mi strašně nelíbily, přiznávám se. Ale pak jsem si je koupila na turisťáku za kilo od rákosníka, protože jsem si chytře zapomněla přezutí, celá já.

Vzpomínám si, že byly růžový. Ach moje záchrana! Kvůli jednomu šílenýmu srázu, co jsme s Ládíkem sbíhali (vím, že to nemáme v hlavě v pořádku) a pevným botám na který nejsem zvyklá, jsem si udělala něco s nohou, jako bych si otlačila achylovku, au, otlačenina přeci nebude bolet 3 týdny, takže to asi bylo zhmožděný-nebo tak něco. To pro mě znamenalo chodit bosa nebo v pantoflích a rádobycrocsky byly úplně ideální.

Podruhé jsem si je chválila, když jsem stála po kolena v rozvodněný Vltavě a nemusela jsem trpět rybníček v tenisce =oD,kterou bych pak mohla rovnou vyhodit. A napotřetí na brigádě v Puntanele, vážně osm hodin v kozačkách, balerínách nebo snad skate botách bylo hrozný! Takže vyhrály zase rádobycrocsky.

No a pak jsem potkala Lukáška<3. Den před naším seznámením si pořídil  zimní Crocsky a odťapal v nich celou zimu. Dokonce i v Krušných horách v nich běhal. O vhodnosti obutí pantoflí s 3D hadem, co vypadá jak červ, na pohřeb se už spekulovat dá.

Jak se začlo oteplovat bylo potřeba přezout na letní. Tak jsme se jeli podívat po nových, no a nakonec jsem si jedny, ne vlastně dvoje taky pořídila:). Normální Crocsky (zase světle růžový) a baleríny (černý), protože určitě budou pohodlnější než normální kožený a jsou! Takže teď běháme ruku v ruce v Crocskách a hvízdáme si, ale přezout do normálních bot už se stává utrpením!

 
kategorie: Bezvýznamný kecy
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: