25.Listopad 2010,12:16

Dobré ráno:-) tak mě včera ráno překvapil sníh, jou, jou už i v Praze. A jelikož není vůbec nic v pořádku, konečně jsem si uklidila pokojík. Pár věcí, který určitě můžu postrádat, jsem nastrkala do krabic, zalepila a časem je odvezeme do Čimic.


Ať nám to tu nepřekáží. Pak když přišel Lukášek, vyčistili jsme křečka. No... jsme se na to delší dobu vyprdli, je malá, má poměrně velkou klec a ty piliny vypadají čistě i po měsíci. Takže křečka jsme strčili do takový tý koule, tak tu lítala sem tam po byte:D A já sundala střechu domečku, co se mi zdál těžkej, odházela jsem malou vrstvu natrhanejch ubrousků a zjistila jsem že ten domek o rozměru asi 15x8x8 je do tří čtvrtin narvanej žrádlem. A pak že si roborováci zásoby nedělaj. Tak tenhle dělá jak kdyby měla přijít doba ledová nebo co. Máme to i vyfocený, tak až mi Lukášek stáhne ty fotky to sem prsknu.

Jinak mě posednul stromeček, ale o tom zas jindy.

__flashReplacement__

Jó, taky mě zaujalo jak se objevují blogy se "sadnes" ve jméně. No to už je fakt úlet...:D jedna dívenka měla něco jako ssadness a rubriky jako líbání a flirtování... no utíkala jsem vělmi rychle :D ...

Jinak jsem si domluvila, že budu přispívat pro jeden internetovej magazín o volným čase, asi o outdoorových aktivitách, zajímavých místech a tak. Mám asi tak dva týdny, musím si to pořádně promyslet, nevím přesně co psát, však mě něco napadne:-). Docela dost se mi to zamlouvá, vážně ráda cpu na web svoje hlody.

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: