26.Prosinec 2010,23:01

Věřili by jste tomu, že hromada lidí je schopná v týhle zimě, sebrat skořápky od ořechů, či jiná přírodní plavidla, vrazit do nich svíčku a jít je pouštět na Vltavu? Tomu by jste nevěřili, ale je jich HODNĚ! A my mezi nimi (dobře, ale dojeli jsme tam metrem a necestovali přes kus republiky, jako mnozí.)

A to ještě vypadalo, že nikam nepojedeme, neboť málem náš tým neexistoval. Vše se srovnalo a vyrazili jsme.Dokonce se nám podařilo znova stáhnout aplikaci pro GC do iPhonu. To, že potom nefungovala, je věc druhá.

U Mánesova mostu jsme se sešli s Tiskarem a po cestě odlovili jednu kešku. Ehm. Tiskar ulovil. Náš totiž naše muzejní gpska srala tentokrát úplně.

Řeknu vám, stojí to za to vidět. Kolik absolutních cvoků dokáže stát frontu, jen aby mohlo pustit lodičku do Vltavy? Samozřejmně, jen ti, co dokáží půl hodiny běhat po lese s navigací (která neustále ztrácí signál) aby našli miniaturní škatulku tam kde už třikrát byli.A ještě z toho pak mají radost.

Já která nesnáším fronty (3 babky v lidlu) jsem sice držkovala, ale když tak přemýšlím, ono mi to fakt bylo jedno. A to, že jsem skoro umrzla jsem zjistila až potom. A nebo na molu u vody byla prostě zima. Po příchodu jsme měli hned dva bojové úkoly. Sehnat někoho kdo prodává CWG a kdo rozdává Pet kešky. Frontu na CWG jsme objevili docela rychle. A nakonec i podle mýho odhadu i ty petky byly na stejným místě. Dobře, já vim, jak nenávidím micro kešky. Přijdou mi jako úplně zbytečná záležitost, nebo spíš jako věc, na kterou se dá dobře nadávat. Ale tak třeba taky si nějakou tu zrůdu založíme, no...

Všechno vyřízeno a hurá do fronty. Jasně, tak z tý žádný zážitky nebudou. Snad jen pohled z mostu na všechny ty lodičky plující Čertovkou, byl fajn. Jediný co jsme museli řešit, bylo jak neumrznout, opravovat naše plavidla, aby se znova nerozpadla, než konečně slezeme na molo. A pak konečně hurá dolů a pustit si lodičku. Nikam jsme nezahučeli, nikoho nezajal ani vodník. Přežili jsme to a naše lodičky snad i někam doplavaly.

Po cestě jsme zvládli ještě jednu virtuálku a micro. Br... už aby bylo hezky a dalo se zmizet z Prahy, pryč od bambiliónu microkešek.

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: