19.Listopad 2010,12:10

Oujééé... já si to musím napsat... no prostě musím si to zkusit...

Dlouho jsem tu nebyla. Mě se totiž nechtělo. A jdu přidat nějaký články!

To je co? To by jste nežili kdybych vám to neřekla. To by jste si totiž vůbec nevšimli že jsem tu byla naposledy v pondělí. A jak by jste byli vyřízení, kdyby jste nevědli důvod mojí nepřítomnosti, že? A vůbec by vás ani nenapadlo, že tu budou v budoucnu nějaký články, kdybych vám to neřekla.

Dobře nechám toho...


No za poslední dny se toho moc neudálo. (další zajímavé sdělení, Bubl@jZz, dej si facku) Krom toho, že je mi od středy blbě jak psovi. Ze dvou skleniček vína, to přeci nebude, ne? No to je jedno, snad bude do večera, jdeme na párty, hm přímo vánoční... tak kdyby mi bylo líp, vůbec bych se nezlobila.

__flashReplacement__

K tomu mě v úterý chytaly nějaký smutky. Pak mě přítelkyně EX vytáhla do baru, kde jsem do sebe nalila ty dvě proklínaný sklenky. EX byl jak jinak, než na pěst. V pravdě, si říkám, jak jsem s ním mohla být? On mi tam tak hrdě vpálil, že mě zmlátil. To se má čím chlubit idiot. Přisuzovala jsem to skratu, ale on se s tím chlubí? Tý vole, je mi z něj zase na blití. Nechci ho ani vidět.

Pak jsem došla k závěru, že promažu pokémony na xichtknize. Smazala jsem jednu hyenu co mě slušně řečeno vadí. Chtěla jsem to promazat, ale nepřišla jsem na to koho. Tak aspoň tuhle hydru:D. Ale psst to je tajný:D

V středu ráno jak mi bylo zle tak jsem se klepala nejdřív hladem a pak zimou. A přisuzovala jsem to tomu rozpoložení, jenže on se mi Lukášek asi proměnil v ledního medvěda a stáhnul topení.

To počasí mě začíná těžce vysírat. Od víkendu mi tu ležej dva putovní předměty a zatím jsme nehledali žádnou kešku, do který je uložit. Shit. Tak snad příští týden, no... Jsem zvědavá jak bude o víkendu. Jestli takhle tak budu silně nasraná.

Rozčiluje mě téma týdne, hrozně se mi líbí, jenže... vyloženě vyzívá k poezii, což vůbec není moje parketa. A to je co říct, protože kreslení, se kterým občas koketuju je fakt děsný...tak jak by taková básnička dopadla? He? To snad ani radši nechci vědět:D :D...

A jóó abych nezapoměnla. Adélu chytají vášně. Mrouská. Jsem z ní na mrtvici.

No nic jdu ze sebe dělat člověka. Musím si vyžehlit šaty, nejradši bych šla v tričku se sobama a v džínách:Djenže to bych vedle Lukáška v obleku vypadala jak naprostej debil:D :D...

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: