20.Srpen 2010,10:53
Paráda, dneska pustili vodu:), debilní letní odstávky fakt. Takže se běžím naložit do vany. Potřebuju trochu relaxu. Chjo. Vymýšlím co dál s blogem, nějak nemám inspiraci do čeho se pustit o čem psát. Cítím se úplně vyšťavená, ale to není jen nedostatkem inspirace.
Už aby bylo nový téma týdne. Na strach jsem se těšila, ale nedokážu si utřídit myšlenky a napsat ten článek co jsem chtěla. Tuším, že to vypadá na hudbu, to bude blázinec, tady, určitě bude psát každej a hodně lidí to omezí na odkazy z TyTrubko =D. Jelikož netrpím hudebníma maniema, příšerky jako Justin Bieber mi způsobují žaludeční neurozu, tak moje články budou asi taky zajímavý=oD. No... uvidíme  co ze mě vypadne zase za moudra.  Na to, že jsem se tu už pustila do hoperů a Barbín se mě tu nesnažil ještě nikdo "kamenovat", takže teď k tomu asi dojde.
Přemýšlím nad tím co udělat s takovou ryze dívčí rubrikou a nevím od čeho začít... nějaké návrhy? Jinak o víkendu se chystám na chatu a  oslavit přítelovy narozeniny. A v pondělí pohovor, vlastně dva pohovory, tak snad vyjde aspon jeden, ale tomu už moc nevěřím.
Dneska si mě našel na lidech takovej hodně divnej týpek a prej jestli nepokecám. Hodně mě pobavil, je to možná rok nebo dva co mě vyhmátl na líbku a napsal mi, no a já neodpovídám ze zásady. Kdo by taky odpovídal neustále na nějaká "Ahoj" a "pokecáš?" a blá blá blá-seru na to, kdyby nebyli úplně debilní tak si v profilu přečtou, že se neseznamuju. Taky proč bych měla? Navíc on vážně vypadá odpudivě (to mi potvrdili dva kluci nezávisle na sobě). No tak jsem se dočkala milé zprávy, že jsem kráva. Tak jsem mu tentokrát napsala, že protože už mě jednou nazval krávou, tak nepokecám. Čekala jsem odpověď typu "co to meleš" nebo tak něco. A víte co mi napsal??? "Aha, tak promin." Co si o tom mám myslet? Asi, že kdybych neodpověděla, tak se zase dozvím, že jsem kráva? Očividně shání už neúspěšně pár let. Přemýšlím, jestli se ho mám zeptat. To už ale asi budu titulovaná nějak brutálnějc =D. 
Tak a já mažu do tý vany, takže zatíím pááá závisláci!
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: