23.Prosinec 2010,12:06

Na záchodě mám hromadu starých čísel CosmoGirl, Cosmopolitanů, Bazarů a Lucky Star. Tak jsem nad tím teď přemýšlela když jsem zase čuměla na testy "nejsi moc tlustá", "miluje tě" a tak všelijak. O tom jak může test s otázkama "jsi spokojená se svým tělem" poznat jestli si holka přijde moc hubená nebo tlustá, když není spokojená, se můžeme dohadovat.


Ale pardón, ale všechny víme nebo aspoň tušíme, že na chlapa návod, manuál není! Tak proč tyhle kecy hltáme? Test nepozná jestli je hezkej, blbej, starej, hnusnej, zlej, nevěrnej, zamilovanej. Určitě jsou nějaký indikátory podle kterých se to dá poznat.

__flashReplacement__

Stejně jako rozčlenění třeba do 4 skupin. Čtyři typy kluků taky neexistujou. A i kdyby se podařilo všechny narvat do těch skupin, tak stejně každej bude jinej a poletí na něco jinýho. Že časopis nadiktuje nějaký triky a tipy... no směšný. Když někoho prostě nechci, tak může dělat psí kusy a má smůlu.

Jenže každej se ten návod snaží najít a sepsat. No dívčí i ženský časopisy si s tím vystačí na leta dopředu a stejně to bude k ničemu:).

Jednu věc jim musím přiznat, zrovna to CosmoGirl mi docela pomohlo se sebevědomím =o).

 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: