29.Září 2010,10:58
Dneska ode mě nečekejte nějaké hlubokomyslné pochody. Nic takovýho. Celou noc jsem se budila a vrtěla, následně jsme byli já a Lukášek furt vzhůru.

Čeká mě vyřizování a zjišťování proč mi jako nepřišly ještě prachy za srpen. Tuším, že se dneska pěkně rozčílím a že nic nepůjde snadno. No uvidíme. Do toho mě čekají ještě dvě a půl hodiny postávání venku, brr. A takhle až do voleb. To mi připomíná, že nevím koho půjdu volit. Ještě jsem nikde u nás na čtyrce nepotkala jinýho než papírovýho politika. Nebo aspoň jeho program. Tak nevím, na netu se mi to hledat nechce. Poslední dobou mívám pocit, že všichni se snaží aby byl každej web co nejmíň přehlednej, nebo nechtějí abych našla zrovna to co hledám já. Hm, nebo degenruju. Přemýšlím, jestli sníst oběd doma a nebo někde potkat KFC, nevím. Zase nechm kilo za nic:D ale já tu kaši a kukuřici miluju. Jo a minulej pátek mě konečně přestala bolet hlava. A o víkendu chcalo, takže jsme v dobotu ani nevystrčili čumáčky z baráku.
V neděli jsme si koupili hru "Bílé historky." Znáte ty hry jak se něco stalo a vy máte hádat co to bylo? Tak to je ono, akorát ne s krimi případama ale s duchama. Občas jsou to úplně stupidní události, ale zábava dobrá, ale asi to bude lepší ve víc hráčích než ve dvou.
Jinak to co je venku, je silně jak bych to řekla... demotivující a depkoidní. Nebaví mě to a vůbec se mi do toho nechce vylejzat. Přemýšlím, za jakých teplotních podmínek vytáhnu zimní Crocsky, včera když jsme šli na pivko už bylo v letních zima, ale to bylo už večer.
Jo abych nezapomněla, tak v sobotu jdeme na oslavu. Lukáškův strejda má šedesátiny. Loni je slavila jeho teta a my se tam poznali a Lukášek se do mě zamiloval. Ale o tom až jindy :-). Takže to bude takový zvláštní:D.
Tak já se jdu živit, oblíkat nebo tak něco.
 
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: