18.Září 2010,11:10
Tak jsem tu zas:D. Místo abych byla na chatě a nevim co dělala, sedim doma a klepu kosu. Čekám, až přijde Lukášek z práce a mamka mi dá něco k snědku.
Pak pojedu na chatu. A zítra tam za mnou přijede Ládík, tak bude aspoň zábava. Hlavně co nejdál od kuřáků! Zatím pokračuju už druhý den v abstinenci a je mi jasný, že to bude v pohodě dokud nepřijdu mezi kuřáky, nebo do hospody.
Jinak co se týče mýho mobilu, paměťovka je ok, takže zase půjde do opravy telefon. Bože, já pojdu jestli budu zase měsíc bez mobilu. Ještěže mi Lukášek koupil k svátečku tu mp4, co já bych dělala bez svýho hudebního telefonku?
Včera jsem to neuvěřitelně pitomý hosteskování přežila. Vypadala jsem jak debil. Navlíkli mě do sukně velikosti M a trička snad L. Ha, ha, hlavně že moje konfekční velikost je XS, S. Sukně mi neustále padala. Ale nakonec jsem to přežila. A díkybohu mi nepřišla žádná kontrola. To by mohlo být horší.
No moc zajímavýho se toho neděje, co?
V pondělí musím zaskočit do toho call centra ukončit spolupráci, protože do půlky října mám zase co dělat. Třeba to pak zase zkusím znova.
Abych nezapomněla mám už doma zimní Crocsky, hnědý s růžovým kožíškem.
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: