27.Říjen 2010,11:35
V duchu mého nadpisu postupují v případě tématu týdne mnozí. Nebo si snad myslí, že sou jediní kdo objevil wikipedii? Jen od pondělka jsem tady takových výblitků viděla (a nahlásila) hafo.

No pardón, ale notoričtí kopíristi si vážně nezaslouží propagaci skrz téma týdne. Jak k tomu příjdou ti zajímaví nebo aspoň snaživí, což za snaživou a k tomu celkem naštvanou počítám i sebe? Já ten článek z wiki znám už snad nazpaměť: "Halloween je svátek, který se slaví 31. října, většinou dětmi, které se oblékají do strašidelných kostýmů a chodí od domu k domu s tradičním pořekadlem Trick or treat (Koledu, nebo vám něco provedu) a "koledují" o sladkosti..."
Jedna slečna se to prosím po zkopčení ani nenamáhala projet očima a nechala tam několikrát v textu "[editovat]". Další tomu nasadí korunu a napíše pod to "doufám, že se mi povedlo vám představit Halloween"... PLESK! Copak si neuvědomujete, že tohle není referát do školy., nikdo vás do toho NENUTÍ. Když nejste schopný napsat pár vět z vlastní hlavy, dejte pokoj! My si ten článek na wiki snad dokážeme najít taky, ne?
Je mi jasný, že tímhle článkem nic nezmůžu, ale proč to neokomentovat...?
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: