06.Prosinec 2010,21:47

Mám toho hroznou hromadu.

Máme kešku u výzkumáku, hola hej! Brodili jsme se k ní závějema. Ale konečně ji máme!

(nevím, jestli jsem to už psala)

Dvoum kamarádkám se minulej tejden narodily holčičky. Obě jsou mladší jak já. No nic..:)

 nejsem sebevrah. I když, s tím jaký jsou prášky svinstvo asi sebevrah jsem. Málem jsem je neměla. Zapomněla jsem si v pátek vzít poslední, a dneska už nemohla na prohlídku, táákže jsem se musela přeobjednat a ukecat doktora aby mi je napsala. Napíše, super.

Byla jsem na pohovoru, musím si zjistit víc informací, vypadá to až moc jednoduše, za tím vždycky bývá nějaký ale. A ještě k tomu jsem asi někde ztratila klíče, sakra.

V sobotu jsme byli na Harrym Potterovi 7. Nebylo to úplně nejhorší. K popcornovýmu menu jsme si pořídili plyšovýho soba. A Lukáška film nebavil, je fakt že to moc spád nemělo, jenže Lukášek ukázal na Voldemorta a zeptal se kdo to jako je a Snapea si spletl se Siriusem. Kamenu mudrců řiká mudrý kámen a tajemný komnatě temná komora. Asi to budu muset napravit a pořídit všechny filmy a udělat Potterovskej maraton. Aspoň, že moc nedržkoval, protože jsme měli volňásky od taťky.

Snad bude Tacho, na který jsme původně chtěli jít, lepší, máme totiž ještě jedny volňásky. Přeci jen se děsně těším, Landu mám hrozně ráda. A od 9. do 15.12 bude v Cinema City akce na lístky, po padesáti korunách, tak bych ještě chtěla jít na novou Narnii, v těch upoutávkách to vypadlo nádherně, zatím vždycky měli parádní výpravu.

Včera jsme byli počítat mikuláše, potkali jsme jich aspoň deset. A od Lukáška jsem dostala tašku sladkostí a druhou ovoce, od našich taky ovoce,m nějaký bonbonky, myš k pc a teflonovou miniaturní pánvičku na volský oka. A nějaký sladkosti od Lukáškový mámy. Jó a pistáciový oříšky.

V pátek jsem byla na pivu. Nechápu jak jsem mohla vydržet s Ex. On když mele o autech tak m to unavuje,  nechápu to a nebaví mě to, když povídá o autech Lukášek, tak si nepřipadám jako absolutní debil a dokážu občas i rozumně reagovat.

Zapomněla jsem komentovat volby. Mám k tomu jednu větu: "Byli jste volit? A proč? Oni si stejně udělají koalice jak se jim to šikne." Asi je jedno jestli nám tu na magistrátu bude sedět ODS nebo Topka, ale je to divný, někoho zvolíte a když se jiní dohodnou, tak na vás hoděj bobek.

Minulej tejden jsem nějak onemocněla, umyla jsem okna, vyluxovala pavučiny i koberec, nalepila hvězdičky na okna. Už tu je zas čurbes.

Jinak všechno průměrný. Banda idiotů, nadrženců a vtěrek se semou snaží na líbku seznamovat a kdoví co ještě. A když jim člověk řekne, že neshledává důvod, proč by je měl chtití poznat, zkusí to znovu. Dementi, dementi a dementi...

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: