11.Únor 2011,14:40
Blog.cz je vážně pro uživatele jednoduchý, všechno se dá krássně nastavit. Ale jestli člověk nechce mít za zadkem neustále reklamu od TV NOVA, měl by si kliknutí na "Chci taky blog" pořádně rozmyslet. Jelikož CET21 vlastní JYXO a JYXO je blog, dobyvatel, galerie atd. je toho všude plno...
"ČTĚTE NEJLEPŠÍ BLOGERKY" aby jste věděli, ty nejlepší blogerky jsou totiž ty růžový čtrnáctiletý pipiny, co píšou jen o řasenkách, klucích a o nakupování. Natáčejí videoodpovědi a fotí se s našpulenou držkou.
Potom co se mezi blogery (i z cílové věkové skupinyú zvedla vlna nevole, tak se objevil článek o tom, jak jsou vlastně všichni kdo to kritizují úplně vymaštění a pózéři a blá blá blá.
(Stando, polib si laskavě prdel)
Teď pro změnu tísic a jedna příšernost. Taky to cpou všude. Nejvíc mě dojímá slogan "to o čem jste snili." Jasně, můj sen je umírající syn, vydělávání peněz sexem a týpek co vypadá jak sup a podvodník v jednom.
 
Velbnosti je to hnus:D
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 11.02.2011 16:05:36, DavianThule

    Ou to zní teda opravdu zajímavě :) Ale zase lepší než blogy na líbku, které jsou z 90 procent jen okopírované novinky.cz