07.Leden 2011,12:59

Tak jsem si včera pořídila nový zvířátko.

Vlastně ty zvířátka byla hned tři.

A né jen tak ledajaký.

Pořídila jsem si totiž koně.


Koně přímo trojského.

Takže, nejen že mi už před Vánocma odešel úplně kabel k noťasu, půjčuju si teď mámin, ale dneska na mě bafne trojskej kůň. Než jsem se rozkoukala, tak byli dva, než jsem to začla řešit, byli tři. Teď přemýšlím, jestli to, že je AVG šouplo do trezoru a už žádný blechy nehlásí, je dostačující a já se můžu uklidnit. A vůbec mě neuklidnilo že u dvou je umístění který snad ani neexistuje a ještě k tomu zářijovej datum. Asi počkám radši na Lukáška až přijde z práce.

Nějak poslední dobou se mi nechce psát. Spíš furt fotím. Fotím Adélku. Vůbec, ten foťák skoro z ruky nedám. Takže asi spíš budou přibývat fotky. Takže už nebudu tolik otravovat s deníčkovejma výlevama.

Spíš dám prostor svému druhému já. (Rozuměj, tomu co má svůj blog:-))

A víte co? Protože kdejakýmu otrapovi, co mi píše na líbko, nevykládám co dělám a řikám jim, že jim do toho nic není, jsem strááášně namyšlená :D... A dokonce i na Superhrách se se mnou nějací blbouni snaží seznamovat. Já jsem na ty všechny vzkazy už silně alergická.Proč musí furt někomu psát.

Předevčírem jsem se hodně nasmála. Ptala jsem se Lukáška co na mě má rád. A po jeho obvyklých odpovědí prohlásil: "Ta pětka vpravo nahoře s plombou." "Miláčku, já ale pětku vpravo nahoře nemám." Ten zub mi totiž nikdy nevyrostl...:D :D Ach...:D, že se do ní zrovna trefil.

 
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: