19.Říjen 2010,18:37

Vždycky jsem si myslela, že jsem odvážná, když se mě někdo zeptal čeho se bojím, tak jsem neuměla odpovědět.  A že mám fobii mě ani nenapadlo.

Až jednou jsem se koukala na wiki na seznam fobií. No a zjistila jsem že se bojím/nebo mám až fobii ze spousty věcí.

Z těch uhozenějších to jsou ty úzké dveře u vlaků, ale už si zvykám. Jeden čas jsem dokonce měla problém se zadními dveřmi u dlouhých autobusů.

Jinak vyloženě fobii mám z injekčních jehel, to mívám opravdu příznaky fobie:D, protože to, že z něčeho mám strach, neznamená, že to je fobie. Dokonce když mi doktorka minule chtěla brát krev tak mi vylítnul tlak pořádně nahoru. Nikdy jsem si nemyslela, že mám strach z výšek,ale zjišťuji kouknout ze sedmýho patra přímo dolů je utrpení, takže to už hraničí s fobií. Ale jakmile budu mít šanci vlízt do balónu udělám to!

A jít třeba do trafiky taky chce hodně odhodlání, tak nějak se lidí bojím. Ale pro číslo k někomu kdo mě zaujal si dojdu, zvláštní co?

Jo a nesnáším žížaly, jako zahradník to mám docela blbý xD. Ale bojim se jen se jich dotknout, pohled na žížalumi zas nějak nevadí. Ale stejně jí pokud možno naberu na lopatu a letí přes plot. Průšvih byl, když jsme ve škole pitvali žížalu. Naštěstí ve skupince, tak se mi podařilo tomu vyhnout a jen jsem přihlížela.

 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: