25.Září 2010,11:05
 Všimli jste se, že si zrovna nelibuju v řetězácích, které nezačnu já. Jeden jsem tu začla. Vlastně si nelibuju v čemkoliv co se kopíruje. No, když mi moje nové SB napsalo, že bych si to mohla vyplnit jukla jsem se. Říkala jsem si, že se mi do toho moc nechce, prostě tu nechci hromadu otázek co vymyslel někdo úplně jinej. Naštěstí tenhle je jiný, takže to vyplním s radostí a mezi tím přijud na to koho do toho taky uvrtám :D. 

1. Kdo mě pozval
2. 10 mých oblíbených věcí
3. Uvrtat do toho další
1. Takže mě do toho uvrtala dneska CC, že mě chce díky tomu trochu poznat, tak směle do toho
2. Takže deset mých nej?
  1. Crocsky - v zimě v létě, v dešti, v parnu. Moje nejoblíbenější botky, aspoň zatím. Zrovna asi dva týdny mám doma zimní model :) 
  2. Blog - Mám ho necelé dva měsíce. Jsem tu skoro každý den. když mi dochází nápady na články, štve mě to. Ráda bych kdyby můj blog mělo rádo i pár dalších lidí.
  3. Adélka - moje kočičí miminko :) bez ní mi je vždycky smutno. ještě aby ne, když  jsem jí vychovávala od 6ti týdenního koťátka a věnovala jsem se jí pořád.
  4. Lukášek - Samozřejmně moje drahá polovička, co pro mě tolik dělá, žije vedle mě den po dni přes půl roku, nesmí chybět. Je to můj poklad i když umí pořádně zlobit. Ale je můj a náš vztah brzy oslaví první rok.
  5. Krokonoše - srdeční záležitost. Naše chaloupka, nejkrásnější místo na Zemi. 
  6. Sluníčko - jasně mám ráda déšť, bouřku, sníh, ale paprsky sluníčka na tváři je prostě paráda:)... no a západ slunce je úžasná záležitost...hlavně v Krkonoších =o)
  7. Voda - no nejandšenější jsem byla letošní léto, kdy jsem za posledních x let strávila nejvíc času po koupalištích.
  8. Mátovej čaj - prostě mi chutná a poslední dobou jsem si ho zvykla pít docela dost
  9. Růžová a zelená - Asi moje nejoblíbenější barvy, nikdy nevím kterou si mám vybrat, ale na oblečení asi vede zelená. 
  10. Kolo - moc toho neujedu, ale baví mě to. Jen by mohlo bejt všude méně kopců :D.
3. Takže snad se do toho pustí třeba Billinka. Původně jsem chtěla zaúkolovat jiné SB, ale je momentálně z SBéček nejkomunikativnější tak snad se toho chytne :-)
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: