08.Listopad 2010,12:02

Postihla mě nákupní horečka, aneb chci mít všechno! A konečně jsem po 3/4 roce sehnala dziny, samozřejmně v Pull & Bear, no kde jinde. Jsem ráda. Nechtěla bych džíny z New Yorkeru, to jsem si koupila na stejno džíny v Pull & Bear a v New Yorkeru a ty z Pull & Bear jsem si oblíbila a nosila je hrozně moc a ty z toho New Yorkeru se začaly hned trhat... shit:D. ty druhý až po třech letech :D.


Tak snad zase vydrží. Pořídila jsem si kostkovanou košili, že jí budu nosit jako přes trička, tak jsem zvědavá jak mi to dlouho vydrží. Na kapsičku jsem si hned připíchla odznáček se sovičkama co dělají Hu hůů :D. A včera jsme v NY objevili tričko se sobama:D. Jsou tam dva a jeden dělá HO HO HOO a je převlečenej za Santu a ten druhej na něj čumí a myslí si IDIOT. To jsem musela mít, čert vem, že je průhledný (bílý) a byla pod tím vidět i cedulka! A ještě jedno růžový s netopýrem. Já mám děsně netopýry ráda:D. Jsou fakt hustý... A obě ve velikosti S, XS neměli ale docela mi ty trička jsou, to jsem se divila, aspoň jsou dlouhý a nepotáhne mi na záda. Já to vyloženě nesnáším. To je to proč nakupuju hlavně v New Yorkru, protože Fishbone má dlouhý trička. Mám ráda hlavně ty jejich nápisy, třeba "HELP ME I'M BLOND":D :D.

__flashReplacement__

Pak jsem v hračkářství neodolala balícímu papíru s medvídkem Pů a takový tý kuličkový plastelíně. Jsme z ní včera pak zkoušeli s Lukáškem něco tvořit, to byla taky sranda.

V ovocným světozoru jsme si každej pochutnali na čtyřech chlebíčkách a pak to zaplácli ještě dortíkem. Museli jsme oslavit jak jsme se loni potkali na chlebíčkách.

Víkend byl pěkně na prd, celej nám propršel a to jsme chtěli jet hledat kešky. No měli jsme smůlu :(. Ale jinak víkend nebyl úplně nejhorší... dokonce jsme se nesnažili ani sežrat..zvláštní.. :D

Psala mi kámoška, jestli nechci udělat tričko. Ona si udělala černý s fialovym nápisem "TA PRAVÁ" a vzadu má "NEJSEM" nebo tak něco. Ona má dobrý nápady fakt:D. Jen si někde musím koupit nějaký jednobarevný tričko. A pak nažehlovačku, jen nějak nevím jakej nápis udělat.

Hrozně si všímám občas co mají v Ulici na sobě. Třeba Simona nosila trička s malým nápisem "SENT FROM HEAVEN" a pak "HELP ME I´M BLOND" hm, zajímalo by mě, jestli je oblíkaj v New Yorkeru... já jen že oba nápisy mám. Ale na typově úplnejch tričkách, ten první z kamínků na tričku se zavazováním kolem krku a ten druhej na zeleným a o dost větší! A jak tam byla ta vietnamka co chodila s Matesem tak nosila tričko "I LOVE MYSELF" a jak je tam ta Jana Krausová tak ho nosí taky:D. Ne vážně toho jsem si nevšimnout prostě nemohla.

Viděli jste co včera oběhlo xichtoknihu? Normálně ty kopírovací statusy ignoruju ale tohle prostě nešlo:

"Jejich revírem je Facebook. Jejich psaní je retardované. Jejich nepřítelem
jsou gramatika a IQ. Jejich heslo je "awojQy, popísmenQuješ?". Jejich
zbraněmi jsou našpulené rty, vystrčené kozy a fotky v zrcadlech. Jsou
online ve dne v noci... Náctileté blbky z Facebooku:D:D:D:D:D"

Jenže jejich revírem je i blog :D!!!

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: