28.Říjen 2010,11:50

Zdá se mi to? Nebo mám fakt poslední dobou samý kritický nebo depkoidní články? No teď to nebude lepší. Krom toho že nesnáším reklamisty (mimo rubriku reklamy), vlezdoprdelky (máš hezký blog), kopírky (všechny ty halloweenské články z wiki, a moje reporty), psaní jak KrAwIčQuááá :D, a já nevim co ještě v "blogovým světě"...


Tak ale děsně nesnáším barvení hlavy. Protože si jí barvím skoro vždycky sama. Made in Bubl@jZz, to že si vlasy vzadu obarvim vždycky blbě, mi je jedno... Nevidím to já, že to vidí jiní do mýho narcisního světa už neproniká. Ale je to vopruz... dneska to byl opruz o to větší, že jsem nenašla takovej ten štěteček. Takže jsem barvu míchala špejlema a na vlasy patlala rukama. Je divný, že když jsem si ten štěteček koupila, tak jsem ho hned někam zahrabala a takhle jsem se barvila snad rok. A šlo mi to. Za to se štětečkem ne. Teď když se barvím štětečkem nejde mi to rukama... Pokud vím, tak za dobu co se odbarvuju mě barvil někdo jinej jen 4. Jenže kdo bude mít čas s mejma akcema, prostě jednoho dne koupim barvu a potřebuju obarvit:D. Ke kadeřnici nechodím, protože ty mají jiný barvy a je to pak děsně vidět. Ale co, stejně zase do vlasů napletu Pepíka a bude klid:-).

Nensáším trhání obočí. Vždycky se k tomu dokopu, když už to je vyloženě akutní (stejně jako třícentimetrový odrosty xD), a když vyškubu pěkně jedno, tak se mi na to druhý vyloženě nechce a navíc mě už bolí ručka:D... Víte jak by to vypadalo s jednim obocim vyskubanym a druhym ne? Hehe to by byla teprve sranda. Ale radši takový pokusy přenechám jiným. Nechápu, jak jsem to zvládala na střední. I když jsem si škubala obočí vždycky když jsem byla nervní. Nechápu, že mi po zánětu zvukovodu  a po matuře vůbec obočí nějaký zbylo.

Nesnáším úklidy malých prostor. Takže v mým miniaturním pokojíčku se borčus vrší... sakra a to potřebuju pár krabic zbytečností už odstěhovat, aby jsme se tu s Lukáškem nepodupali. Jenže já se k tomu nemůžu odhodlat, protože vždycky mám pocit, že překážím sama sobě :/.

Nesnáším rýmičku...a to mě mrcha v posledních dnech pěkně potrápila...

:-)

Ale jinak jsem veselá:D

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: