16.Srpen 2010,10:51
Tak jsem byla o víkendu na Open Air festivalu v Panenském Týnci. Paráda, sthla jsem všechno co jsem chtěla vidět a dokonce objevila další interprety, co se dají poslouchat.

V pátek jsme tam pěkně zmokli, ale vůbec nám to nevadilo. Na nic byla víc jak půlhodinová cesta od staige k parkovišti, takže si něco zapomenout v autě bylo děsný. V pátek jsem musela vyrazit sama busem, abych stihla už UDG v 16:15, no dorazila jsem mnohem později, ale hrát začli až kolem 16:45, takže mi nic neuteklo. Když hrála Vypsaná fixa tak začalo pršet. Nalila jsem do sebe až moc Coca Coly... ehm, já normálně nepiju nic s bublinkama a Colu nevyjímaje. Vážně za ten víkend jsem vypila koly 2x víc než za celý život. Snad jednou jsem vypila Colu v kině. Nepočítám tu v Cuba libre a nebo s rumem, tam mi nikdy nevadila. Takže Cola mě hodně nakopla (nepiju ani kafe), a když hráli Wohnouti, tak jsem nevydržela chvilinku stát. Nejvíc jsem se bavila počtem sedmi zoufalců, co se plácali před hip hopovou staigí. Když tuhle hrůzu vystřídali Indy a Wich tak jsem se tam nachomejtla na chvíli do kotle taky,(mezi hrůzu počítám, všechny předešlý, takhle malou účast měla jen kapela co hrála současně s Kasabien). Bouhužel Faithles jsme si už neposlechli, protože se hnala ohromná bouřka, tak jsme utekli.
Druhý den jsme dorazili až na Medvěda 009 skoro v pět a bylo to zase perfektní, ale večer byl bezkonkurenční Tomáš Klus, prostě když si začal vymýšlet texty podle toho co viděl...no SUPER:-)
Dokonce jsem se dočkala i Kosheen Djs, a vydržela do půl třetí do rána.
Nezávidím, těm co spali pod stany, musely bejt "příjemný" noci, s tím jak mě bolely nohy a záda z blbnutí v kotli, jsem byla šťastná, když jsem večer zalehla do postele a ráno vlezla do vany =D.
Jinak jsem si pořídila nový naušničky a krutou gumičku, při první příležitosti doplním foto.
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: