13.Prosinec 2010,16:00
Potřebuju se převalit na záda? Fajn, ale nejdříc se vzbudím, zakňučím a pak se začnu překulovat. Prostě na každej pohyb jsem se vzbudila a pak se teprve převalila. Co to jako je? A jelikož mě ty záda na chvíli daly pokoj, tak mě bolí hlava.
Teď jsem cukla hlavou a hned mi šly oči šejdrem. Ne, fakt, a bolest snad větší než z těch zad. A od rána jsem se ještě nedonutila vyměnit židličku za míč, přeci jen to poskakování na balónu uvolňuje svalstvo, tak by ty záda mohly dát chvíli pokoj ne? Je mi úplně jasný, že když mě k nevydržení začnou bolet při loupání žampionů, tak tohle cvakání do klávesnice bude mít taky "skvělej" účinek. SHIT SHIT! A na Tacho jsme o víkendu zase nešli, no to mě prudí. Jenže v sobotu se mi nikam nechtělo a včera jsme to zazdili taky.
Docela by mě zajímalo proč se mi články ze srdce blogu nezobrazují v tom výpisu vpravo. Většinou se mi to tam ukazuje se zpoždením ale zpoždení od soboty? To už je trošku moc, ne?
A co dárky, dárky nemám, jo vlastně mám, autorádio JVC s Aux výstupem pro tátu. Hm, to toho mám hodně. Achjo, a to už je třetí adventní neděle za náma. A vítě co? Na věnci jsou všechny svíčky nezapálený a věnec je na balkóně za oknem. To nevim proč jsem se s nim dělala.
No ja pobezim asi do vany at si trošku prohreju zada, jenže to mělo tak význam u Lukáška, tady je mam studený, ještě než dojdu do pokoje. To je fakt debilní barák. Za oknem mám mátu a je na těch lístkách vidět jak dovnitř luftuje pod oknama. A je to všude v baráku podobně asi.
Hrozný kecy dneska, co? Nechám toho a půjdu se asi někam v tichosti zhroutit, mám  vážně dost.
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: