07.Prosinec 2010,11:16
Jakou z toho máte radost?

Když jsem tu narazila na článek "Co patří do kabelky" (nebo tak nějak) a kousek jeho  jsem prohnala googlem, tak těch nachlup stejných na mě vypadla slušná hromada. Tak jsem se slečny zeptala jestli ji to baví. Prý ano. Nepátrala jsem po příčinách, jen jsem nechápavě zavrtěla hlavou a šla jsem se věnovat svým článkům. Asi kdybych se zeptala tak nedostanu inteligentní odpověď.
Nebyl by někdo z více empatických blogerů schopen vysvětlit, co to dívenkám přináší? A sdělit mi na kolik jsou moje domněnky správné nebo zcela mimo mísu.
Myslím že je tu "kopírovačskejch" zaručeně originálních blogů jak nasráno, omlouvám se ale slušnější a výstižnější slovo pro to množství nemám.
A holky co tohle dělají? Podle mě to jsou chudinky, bez nápadu, inspirace a očividně možnosti vlastního projevu a možná i uvažování. Takže se pokouší touto cestou zviditelnit. Ovšem tím nechci urazit někoho kdo sem tam něco zajímavého zkopíruje a ještě v ideálnějším případě k tomu přidá zdroj. Určitě jsou věci, které prostě chcete ukázat světu, protože vás nějak zaujaly, ale mít zkopírovaných třeba 80%blogu a zbytek mít články typu "ahoj, ted jsem tu dlouho nebyla" a podobný pičičárny jsou vážně ubohost.
Vím, že tímhle článkem jim v tom nezabráním, ale alespoň jsem vyjádřila svůj názor a svému seznamu nešvarů o kterých bych chtěla napsat, jsem opět ulevila o jednu položku
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 08.12.2010 05:34:31, Tester0609

    Dnešní skupina teenageru ma vymytý mozky z reklam a internetu, zblbá z SMS, Facebooku a YouTube už není štond ani napsat souvislou větu, protože jí vzhledem k absenci četby čehokoliv vlastně nikdy najednou neviděla. Stačí, když je slýchám v tramvaji, to se mi zdá, že ani neumí pořádně mluvit. Nebýt sprostých slov, neslátali by jedinou českou větu.