25.Říjen 2010,11:31
Není to poprvý co jsem si řekla, že komentáře jsou moc zdlouhavé a že moje reakce na některý článek na srdci blogu si zaslouží už můj vlastní článek. Ráda kecám do všeho dění kolem. Tak se do toho taky pustím. Tentokrát je to Konec hlasování křišťálové lupy.

Sice jsem si říkala, že se nebudu pouštět do tématu Natalia Sadness, což v době kdy jsem blogovat začla bylo aktuální. Svým způsobem mě sem přivedla ona, protože nikdy jsem blogy moc nezkoumala, jeden takový zanedbaný jsem vlastnila na jiném serveru, kde jsem byla hodně spokojená s možnostma přizpůsobení. Ale pozadí bylo prostě přednastavené. Nijak mě nenapadlo moc řešit, dokud jsem neviděla její blog a hned mi bylo jasný, že to už přednastevený být nemůže, a že když to dokáže takovýhle patnáctiletý tele, tak proč ne já. Tak jsem se sem přesunula a až tady mě blogování opravdu chytlo. Ale to zas odbíhám stranou, sakra proč nedokážu udržet jednu myšlenku?
Vrátím se k tomu proč jsem o ní nechtěla psát. Za prvý jsem nechtěla padnout mezi ty, co na ní nadávají a tím jí stejně přidávají na slávě. Hlavně asi ve svý době napsat její jméno jako nadpis článku zaručovalo popularitu. A nepotřebuju si zvyšovat popularitu tím, že o ní napíšu, že je to slepice.
Jenže nominace na Osobnost roku internetu už je na mě vážně moc. Mě je ta její pochybná sláva, založená na tom že se jí 75% národa směje, a zbytek jí obdivuje je úplně ukradená. Ale osobnost roku internetu by snad měl být někdo kdo přišel s nápadem který je UŽITEČNÝ i pro ostatní a určitě v oblasti internetu. Že nějaká šáhlá slečna natočí video o tom jakou používá řasenku, zubní pastu nebo co já vim ještě jinýho, mi je při brouzdáním internetem, s prominutím, že to musím tak říct, k hovnu! Ať si natáčí ty svoje stupidní egoistický kecy, ať je třeba přešitej chlap, ale prosím NECPĚTE JI POŘÁD A VŠUDE! Jedinou naději kladu v to, že hlasovat nebude kdejaká její patnáctiletá fanynka, ale že to je pod taktovkou odborníků... Tak doufejme a nechme se překvapit. Každopádně blogu.cz v jeho kategorii držím palce a má můj hlas..
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: