30.Listopad 2010,12:18

Aneb 8+1 kešek za večer.

Praha má jistou výhodu, někam dojedete a máte kešku na každým kroku. A co teprve u stadionu Slavie. Tam byly hned tři, co vlastně čtyři. Jenže tady máte na každým kroku nějakou micro. To už je k vzteku. Po nenálezu kešky v Žerotíně (díky mojí matem,atický neschopnosti), jsme si rozhodli spravit chuť pár keškama ve strašnicích. Byl z toho pořádnej keškovací výlet.


První jsme našli celkem snadno. Byla ve větvích smrku, druhou jsme našli v ukotvovací bedně od stadionu. Což nás pěkně potrápil hint, nebo spíš jeho tvůrce, protože slova moc nedávaly smysl, taky mi chvilku trvalo pochopit co znamená FE BEDNĚ. Ownera jsem považovala ze mentálně retardovanýho, než mi došlo že Fe je železo, čili v železné bedně. Ovšem hned u druhý kešky owner mentálně ratardovanej být musel. Koho by napadlo umístit kešku na římsu nad schodištěm kam stačí jeden pohled a člověk ji vidí. Hlavně, že si mohl napsat do terénu víc hvězdiček, protože na tu by nedosáhnul ani dvoumetrovej chlap. Ovšem klacek jsme si našli a keška si zažila pád z y metrů na beton. Zabrala nám  docela dlouhou dobu, včetně naší zastávky ve hale stadionu u automatu s čokoládou. Kde jsme se stali středem pozornosti vrátnýho. Pořád někdo coural od tělocvičny, z plavání. Chtěli jsme do ní umístit moc hezký TB, jenže se nám umístěním nelíbila a TB trčí pořád v mojí kapse.

__flashReplacement__

Pak jsme vyrazili na další kešku s úžasným úkrytem. V tyči od staré vstuoní branky do sportovního areálu. Přidělaná k takovýmu tomu poklopu co tam je aby do tyče nenapršelo. Do ní jsme umístili aspoň geocoin. Pátá byla pod schodištěm u obchodního centra. Divný úkryt, a divný týpci nad schodištěm. Ještě jsme stihli micro u skautský klubovny, zahrabanou mezi dveřma a mříží v listí. Teď už definitivně říkám- nenávidím micro kešky. Gc, tb do toho nedáte, nic z toho člověk nemá... :-/

Trošku jsme si spravili chuť u Vinohradský nemocnice a pak nás potrápila keška schovaná v telefoní budce u jedné umělecké školy. No koho by napadlo s hintem "tam kde za sebou zavřeš" vlízt do telefoní budky?!

A pak jsme konečně zdolali kešku u nás v Krči v protihlukový bariéře...ale dám boty, za to, že jsme tam kde jsme ji nakonec našli šahali a že tam nebyla...

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: