21.Říjen 2010,11:26
Já budu tím kdo se v posledních řadách brání hromadným shromážděním,
podrážděný vším tím hemžením.

Uražen přesto toužím být uviděný,

a tak svlékám duši aspoň do půl těla
taky by jsi měla.
Tomáš Klus - Lenka

Takhle bych mohla pokračovat dál. Prostě hrozně pravdivý texty.
Řeknu vám, s tím jak nemám nápady na nějaký pořádný články se to pořád nelepší. Bych potřebovala nějaký určitý téma nebo tak něco. Jenže jaký?
Docela jsem koukala jak se tu rozmáhá geocaching. O víkendu budeme na chatě taky hledat první kešky :D. Přítele to taky docela dost zaujalo, tak uvidíme. Už v pondělí jsme se zaregistrovali a vyhledali pár kešek v okolí, tak uvidíme :-). Docela se těším.
Jinak si nemyslete, že jsem bůhví jak slušná a zodpovědná. Předevčírem jsem to vyloženě předvedla... po delší době jsem si zašla na nějaký to pívo. No udělalo se mi blbě jako nikdy. A to jsem vždycky pít uměla.
Teď poběžím nahrát do pc fotky, něco dodám na fejs a hlavně jedno Adélino videjko nahraju na youtube. Tak to sem pak možná taky někdy mrsknu. Nějak taky dodám fotky, jak jsme dělali zvířátka z kaštanů,ale ty zatím nemám. A taky bych měla zapnout telefon, už ho mám druhej den vyplej, včera jsem neměla prostě sílu ho hledat a dát do nabíječky, jak mi bylo zle :D. Stejně mně nikdo určitě nesháněl. Lukáš mi píše na starý číslo, který mám úplně náhodou zapnutý.
Ke všem nesmyslům se mii prořezáva dolní osmička a docela to bolí jak blbec, chjo... ale jíst ještě můžu, tak to není taková tragedie. Včera jsem zblajzla snad kilo mandarinek a klidně bych teď do sebe nacpala další. :D
 
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: