18.Leden 2011,18:40
Jak tu tak sedím a chci si stěžovat, že jsem pár dní nic nevyfotila, zjistila, jsem , že je to moje blbost. Protože když bylo sluníčko neoblíkla jsem se a nevylezla ven fotit. Takže to budu muset napravit. Jenže se zas má ochlazovat. Ale jestli nenapadne sníh tak to bude úplně na pytel. Chybí mi léto, chybí mi vyvalování u rybníka, chybí mi moje džínová mini a bílý kraťásky. 
Mám totiž úplně skvělou věc- svítivě zelený návleky, koupila jsem si je před Vánoci v Gatu. A už je vidím k tý sukni, k zelenýmu tričku s nápisem Help me I'm blond a k nějakejm bílejm botám. Och... ne už toho nechám:D...

V pátek jsem si byla zrušit paušál. Končila mi smlouva a já celou dobu stejnak jen přeplácela. Lukáš je u vodafonu, takže mi smsky do O2 zdarma jsou platný jak mrtvýmu zimník. A z o2 jsme šli rovnou do Tesca, Lukášek si chtěl koupit autocar a já jsem si chtěla taky vybrat nějakej, tak jsem si koupila ELLE, Tak už aspoň mám diářek. Nejvíc mě rozsekala tabulka na předsevzetí. Proč jsem si koupila ELLE? No jednuduše, je sice dvakrát tak drahá jako ostatní časopisy ale taky na dvakrát tak velkým formátu a 3x tlustší... A musela jsem si spravit chuť po blbý.cz. Konečně nějaký kvalitně napsaný články.
Dneska mi volala Klárka, divila jsem se, co se děje, normálně si napíšeme na FB nebo ICQ a po mobilu řešíme jen málo věcí. Volali jí z krimky, kvůli Jerrymu, už zas. Sháněli kontakt na někoho z rodiny, tak jim dala číslo na mě a oni mi pak volali. Debil se nedostavil k nějakýmu soudu či co. Tak jsem jim řekla co vím z FB. Nemohl by ho někdo odstřelit na oběžnou dráhu? Já bych si přála aby někam zmizel a už jsem o něm NIKDY neslyšela. Policajt ze mě musel mít srandu. Ptal se mě jak je na FB, že ho tam nenašli a jestli má fotku, já řikám "Má a je na ní s takovou ošklivou tlustou blondýnou." A pak když o ní mluvil, tak vždycky říkal "ošklivá, tlustá blondýna," já fakt nemohla.
Na ples se těším čím dál víc... Vypadá to, že dorazí ty dvě moje slepice(=rozuměj, my prokvokaly celý studium) a obě jsem neviděla snad rok!  Ach, už aby to bylo.
Abych nezapomněla, tak Lukášek o víkendu volal policajty, kvůli nějakýmu bezďákovi, co nocoval v dodávce před barákem. A večer jsme ho viděli chcát mezi autama a pak chcal rovnou na auto. Tak se Lukáš naprdnul a zavolal měšťáky. A když je pak pořád vyhlížel, tak ho viděl jak chčije na jedno z jejich aut, to ho vyřvali z okna. A za chvíli tam přijeli policajti. Chlapa vyhodili a řekli, že o půlnoci přijede hlídka. Jen co Lukáš s tátou vyšli nahoru tak byl v dodávce zpět, takže mohl znova volat. Policajti potom zalepili páskou dveře. A byl klid. Ale šli jsme kvůli tomu spát snad ve dvě ráno.
A ve čtvrtek jsem viděla snad po půl roce svýho nejlepšího kamaráda. Poslední dobou moc lidí nevídám, snad až bude hezky tak se to změní, ono v tomhle počasí se mi ani nikam vyrážet nechce. Navíc, teď má většina kamarádů zkouškový, tak moc nemají času.
Vůbec se hrozně těším až bude hezky, až budu moct na kolo. Hlavně až si vyzkouším ten tachometr co jsem dostala od Lukáška, to jak ho tu mám pověšenej ještě v obalu mě drásá. Dárky prostě musím vyzkoušet. Ale zas mi dal ten foťák, tak aspoň ten užiju.
Jo, je toho spousta, proč se těším na jaro. A pak na léto, těším se až budu nastavovat kůži na sluníčku a cítit to teplo. Až budou všechny fotky plný sluníčka....
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: