04.Listopad 2010,11:58

Viděli jste ho? Já sice ne celýho, takže nevím jak to dopadlo. Ale ta pacientka byla blogerka. A to dost pošahaná. Psala na ten svůj blog úplně všechno. Když říkám úplně, tak úplně. Ležela v nemocnici a psala si blog. O doktorech a všem A nejvíc mě rosekala, když řekla příteli : "Štve mě že nemáš blog a já nevím co si myslíš."


Nakonec chtěla nechat svoje čtenáře aby rozhodovali za ní. Přítel jí přemlouval ať to na blog nepíše, že všechno psát přece nemusí a ona hned: "Já bych ale pak nebyla upřímná..." a takovýhle hlody. Fakt mě teď děsně zajímá jak dopadla. Asi si tu epizodu budu muste někde najít.

Ne vážně by mě zajímalo kolik jste toho schopný na blog napsat ze SVÝHO (ne Miley nebo Seleny xD) soukromí??? Já se tu dělím o zážitky, názory a pocity, ale třeba by mě ani nenapadlo psát detaily všech intimností nebo třeba každou neschodu s přítelem a tak. Většinou spíš píšu o hezkejch věcech.

Jenže pak přišel Lukáš a byli jsme chvíli venku, chtěli jsme někam na vyhlídku nebo na Vyšehrad pustit lampion přání, ale zvedal se vítr (měla přijít vichřice), tak jsme to odložili. Jen jsme si včera ty lampiony popsali našima přáníma:-).

__flashReplacement__

Jinak viděli jste včera ve zprávách nebo na tn.cz to o tý holce s tou embolií a zástavou srdce po antikoncepci? Poslední dobou to vídám docela často. Docela mě to vyděsilo. Patřím mezi ty, kterým ty prášky dali jak bonbónky. Aspoň, že jsem konečně přestala kouřit. >článek<

Ráno jsem si uvědomila, že je docela suchej podzim, všimli jste si taky?

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: