29.Srpen 2010,10:55
Lidi, tak jsem dneska absolvovala první den školení v call centru a jeden hovor jsem si zkusila. Dost jsem byla vyklepaná, hlavně jsem tu ženskou co jsem jí volala vůbc neslyšela. Ale snad to příště bude lepší a časem se otrkám, při hosteskování jsem to taky časem rozjela docela dost akčně.

U tohodle aspoň nebudu muste chodit. Ale mam z toho dnešku hlavu jak pátrací balón, a začíná mě i bolet hlava.  Docela jjsem nadšená, že jsem tam potkala holčinu ze stejnýho oboru tak jsem si s ní měla o čem pokecat a vůbec všichni s kým jsem se tam setkala byli v pohodě.Takže by možná nemuselo bejt úplně marný tam zůstat.
No, jinak jsem včera začla zase normálně jíst. Jo o tom jsem se asi nezmínila, ne? Že jsem na dost dlouhou dobu ztratila hlad a dokonce i chuť k jídlu. Včera už se trošku začal vyptávat i Lukáš a že bych se měla hodit do klidu a tak, abych nějak moc nepohubla. Mám takový tušení, že se mu líbilo, když jsem trochu nabrala, když jsme spolu začli. To díky péči jeho mamky, jenže jsem byla pořád přecpaná a následně mi bylo permanetně blbě. A v úterý jsem si zkoušela na 4hodky delat servírku. A to mi byo blbě jak psovi, na večer jsem snědla pár lžic smaženice a to nebyl moc dobrej nápad. Když jsem si odběhala na place to svoje, naběhla jsem do KFC pro menu a nakonec jsem z toho jen vypila piti a snedla kasi a udelalo se mi znova zle. Dojedla jsem to doma a včera hurá a já zblajzla dvě teplý jídla a dneska mám v plánu tři. Dvě už mám a až se vrátí Lukášek, tak bude mít buchtičky se šodó, tak to si dám urcite taky =o). Jenže ten zas přijde bůhví kdy... Aspoň, že dneska dávají ordinaci. Tak já běžím slupnout ibáč nebo se zblázním, a jdu se natáhnout, páč mě nějak na počítači nic nebaví a tady na blogu je prostě málo zajímavýho a já nemám žádnou inspiraci co psát.
Jinak když se budete nudit a nebo nevíte jak se správně sami vyfotit na profilku tak se koukněte na tohle video. zkoukněte to vážne do konce je to dokonalý.
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: