Tak zase po dlouhé době AHOJ. Když se na to kolem sebe podívám, protože já jsem přece ten svůj střed vesmíru, tak to vypadá, že se to všechno sype. Ale ono ne. Já vlastně nevím. Možná si to jen namlouvám, protože jsem nějak dost dlouho v pohodě, bez nehod, mozkových neuróz a bolístek. Budu s tím klidem muset něco udělat, tohle mi nesedí. Spáchám na sebe nějaký ten psychický atentátek, ať si připomenu - zdánlivě - že jsem ještě na živu. Protože mě všechno vychází. Až mě to děsí! Co se to s tím světem děje? Nečeká na mě náhodou za rohem nějaká nevybuchlá bomba?

Moje bydlení finišuje, čím víc se blíží, tím víc jsem na rozpacích.. Jak si mám k sakru vybrat barvu na obyčejné zdi, když je vše tak složité? Musí to ladit, musí se mi to líbit, musí to být perfektní! Ale čím víc se to blíží, tím se mi vidina zdárného bydlení nějak rozpadá a já poznávám nové a nové možnosti a jsem z toho KAPUT. Tak akorát.

Umřel mi křeček. Neříkat, že mě to vzalo - byla bych necita. Vzalo. Ale už tak nějak očekáváně. Jsem mírumilovník a zvířátka nade všechno zlato, ale tohle mě nepřekvapilo. A o to víc mě mrzí, že tak náhle a bez rozloučení. Těch pohřbů je poslední dobou prostě moc, moc, moc. Lidi, zvířata, iluze. Tak seberte se už kruci!

Vánoce. Ani mi to nějak nepřijde. Beze sněhu jsem jako ryba bez vody. Ale dárečky mám nakoupené, snad se budou líbit. Ježíšek přece není jasnovidec, nejsem jasnovidec! Snad po sté, nic nám nekupuj, zůstává zapomenuto. Snad mě dostatečně zamrazí, když vybírám dárky a vidím ty CENY. Trochu přemrštěné na ekonomickou krizi!

Moji drazí přátelé, vy na mě z vysoka! Možná je to až příliš, ale mě to tak přijde. Davehy po měsíční návštěvě zase FRNK na Island a d´áblíku poser se. U Patrička to jistí Francie. Oliwer má novou babu a to už nemluvím o kámoškách, kde hlavní roli hrajou tuctový děvkaři, co za to nestojí. A pak poslouchat: ,,Proč jsi mi to neřekla? Vždyť on mě jen využil a odhodil!"

No, přát všem poklidné svátky nemá cenu. Snad jen, nezblázněte se z toho ,o) a kdybychom se neviděli, tak šťastné a veselé a bestiálně krásný nový rok.

Chensiek

napsal/a: Chensiek 19:08 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář