18.Říjen 2008,19:06
Chvilku jsem si tento svůj blog zanedbával, ale po dnešních výsledcích voleb už to ze sebe musím dostat.

DĚKUJI VŠEM VOLIČŮM SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE, ŽE JAK TUPÉ OVCE NÁSLEDOVALI SLOVA PANA PAROUBKA A POMOHLI VYHNAT KRAJSKÉ ZASTUPITELSTVO, POD KTERÝM SE TU KONEČNĚ NĚCO PODAŘILO.

Jsem naprosto znechucený dnešními volbami. Beru to především z pohledu občana Kolína a zároveň Středočeského kraje. Věřil jsem, že lidé aspoň v našem kraji a městě nenechají vyhrát ty kamuflážníky z ČSSD, ale jak jsem se v mých spoluobčanech zmýlil.

Můžeme se tedy těšit, že nám do hejtmanského křesla usedne nejarogantnější spratek z celé politiky - Paroubkův nohsled Rath. A čemu za to vděčí??? Naprosto nepřístojné praktiky ve volební kampani socanů. Hesla jako "zruším poplatky ve zdravotnictví" jsou úžasně líbivé a náš líný národ, který by nejraději nic nedělal a jen bral se toho chytí hned. Ovšem může mi někdo vysvětlit, CO TO KURVA MÁ SPOLEČNÉHO S VOLBAMI DO KRAJE? Jakpak asi pan "S"rath z pozice hejtmana zruší poplatky ve zdravotnictví? Či vyřeší další věci, kterými se honosil při své pomlouvačné kampani? Odpověď je jednoduchá - NIJAK!!! To že vedení sociální demokracie zmanipuluje voliče je úžasně přizdisráčské, ale ty tupé ovce ani nevědí, pro co hlasují - nemluvím teď samozřejmě o všech voličích, ani neznám situaci ve všech krajích. Ovšem ti "svéprávní voliči", kteří argumentují stylem: "Volil jsem ČSSD, aby se zrušili poplatky ve zdravotnictví," by si zasloužili jednu do huby. TOHLE NEBYLY PARLAMENTNÍ VOLBY IGNORANTI!!! Jestli si myslíte, že se teď něco výrazného změní, to jste krutě na omylu a dobře vám tak. Jediné, co se může stát (a ani tomu nevěřím), že odvolají Topolánka z čela strany, ale hádejte co - stejně má v parlamentu ODS a koalice stále většinu, takže levicová nemakačenka mají stále smůlu.

Takže jsme aspoň zjistili, že pokud někdo bude nabízet řešení problémů, které by měli skutečně zajímat voliče (Místní poměry, stav silnic na okrese, obchvaty, kvalita zdravotnické péče atd.), jak alespoň zmínila ODS, tak raději zvolíme ty, kteří ve své kampani slibovali na první pohled nesplnitelné a řvali: "Za všechno můžou ONI, než co bychom udělali MY."

Co více říct... Jsem opravdu strašně rád, že žiju ve státě, kde lidé nemají vlastní hlavu...
 
vložil: DJ_Obelix
Permalink ¤


0 Komentáře: