07.Září 2008,23:35
Takže dnes pro změnu přihodím menší zážitek z víkendu.

Byla sobota a já i po prokaleném pátečním večeru se jal s partou vydat na další pařbu. Nejdříve jsme se odhodlali obhlédnout Beat Fest, který se také ten den u nás v Kolíně konal. Upřímně - nezaplatil bych jim za to ani korunu, ovšem byla to free akce, tak budiž. Vydržel jsem tam asi dvacet minut než přišel problém. Fronty u všech stánků s pitím byly doslova nekonečné. Naštěstí tam se mnou stál kamarád, tak jsme aspoň během těch zhruba patnácti minut čekání pokecali. Jenže poté přišel vrchol. Tak nechutně teplé pivo by se styděli podat snad i v nejšpinavější knajpě 4. cenové skupiny. To už byl vrchol, a tak jsme se s tímto kámošem rozhodli, že půjdeme raději do blízké hospody. Po pár hodinách a jednom přesunu jsme se nakonec opět jen my dva dostali do klubu "Staré lázně". Sice se mi začala vracet opička z minulého dne, ale to se ještě dalo překousnout. Zakotvili jsme na menším sále, kde většinou hrajou oldiesky atd. A tady právě začíná ta hlavní část storky.

Kámoš si šel vystát frontu k baru a já šel zatím na něj počkat na "podium" na tomto malém sále (P.S.: podium na tomto sále = drobné vyvýšení v úrovni většího schodu). Jenže jsem si neuvědomil, že touto dobou skončil i nedaleký Beat Fest a několik dostatečně nevybouřených "rockerů" se přišla bavit sem. Ve chvíli, kdy jsem stál na podiu, tak DJ spustil "Holky a mašiny" od Dana Landy a já tušil, že to je začátek konce. V tu ránu se všichni ti přiopitý šílenci nahnali nejen na pódium, ale i všude kolem něj a začali skákat, řvát, mlátit hlavou sem a tam, pogovat a další líbezné kratochvíle provádět, jež jsou OK na fesťáku, ale ne v klubu. Inu byl jsem doslova uvězněn. Poté přišla série ála Landa, Kabát, Divokej Bill, Landa a možná ještě taky Landa - takže všichni tito "hroziči" byli naprosto ve svém živlu. No byl jsem rád, že jsem se bez úhony mohl pohnout aspoň po nějaké té čtvrhodině konečně pryč. Většinou bych se během těchto "orgií" držel mimo hlavní "kotel", ale dnes už bylo skutečně pozdě. Inu vskutku zábavná sobota...
 
vložil: DJ_Obelix
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 08.09.2008 18:43:58, DJ_Obelix

    Tester0609: No v pátek máme firemní "tmel", takže tam nebude o zábavu nouze, ale na dance to vidím asi až v sobotu - teda pokud mi síly vystačí :-)

  • 08.09.2008 00:40:37, Tester0609

    jak se rika: "Z deste pod okap." No tak treba pristi vikend bude uz vic dance a prijde i vic holek.