02.Září 2008,23:58
Takže zde je můj problém.

Jako člověk se zvýšenou hladinou testosteronu v krvi mám podstatně vyšší sexuální apetit, než je průměr, ale stále jaksi nemohu najít partnerku s podobnou "potřebou".

Jde o to, že jako člověk tímto "postižený" si potřebuji být jistý,že než s někým začnu pevný vztah, bude nám to klapat v posteli a mnoho dívek jaksi stále nehodlá akceptovat fakt, že sex je ve své podstatě jen živočišný pud a stále vyžaduje jeho odkládání na pozdější dobu ve vztahu. Nevím, zda je to způsobeno nějakou nepodloženou obavou o ztrátu partnera či něco podobného, ale moje teorie je, že pokud je náruživějšímu partnerovi(partnerce) sex ve vztahu z důvodu "hlubšího citu" odepírán, může to mít paradoxně za následek rozpad perspektivního vztahu, jelikož se na právě na to odepírané může velmi lehce člověk ještě více upnout a sám se tak nesnaží o prohloubení citů a rozvíjení vztahu.

A jak to máte vy? Jak berete sex jako takový?


(Článek vychází ze starší diskuze ZDE)
 
vložil: DJ_Obelix
Permalink ¤


3 Komentáře:


  • 03.09.2008 14:38:57, gastrinka

    tak to ja s partnerem sexuju kazdy den, nekdy i dvakrat...a kdyz se nam nechce tak se aspon oralne uspokojujem

  • 03.09.2008 12:32:50, Xouchok

    Podle mě je jedno, jestli je člověk náruživější či nikoliv. Sex je zvířecí pud. A my (z části) jsme zvířata. Je tedy ve vztahu nutný, ale vzhledem k tomu, že jsme i bytosti rozumové, tak by měl podléhat korekci našeho rozumu. A co se týče odepírání? Každý má právo odepřít - jen to nesmí překračovat v bezohlednost vůči druhému. A odepírání ze začátku vztahu? - Je dnes veliké riziko, že dotyčný odepiratel má být jen čárkou v něčím notýsku, proč se tedy nepřesvědčit o tom, že touto čárkou být nemá?

  • 03.09.2008 01:52:11, _sheeni_

    ja si sex rozhodne neodepiram, ale zadny nuceni ze strany druhy polovicky.. to by u me teda neobstalo:)