22.Prosinec 2008,01:55

Tak jsem se pustil konečně do témata, ve kterým se cítím jako doma. Je to jedno z těch, který se těžko rozebírají, protože je toho moc, ale překonal jsem strach :-)

Já osobně jsem velkej fanda bodyartu a taky jsem pár věcem podlehl a určitě nehodlám přestávat. Baví mě to, je to srdcová záležitost, i když dá se říct i návyk. Myslím si, že když je to na těle, nebo obličeji dobře sladěný vypadá to hodně dobře. Dá se říct že už to tak nějak do té naší undergroundové kultury patří. Každej z vás zná určitě někoho kdo to má, pokud to ovšem nejste zrovna vy. Zvolna se nám tyhle věci zdají normální, každej má přece propíchnutý ucho, nebo nějakou ozdobu jinde, ale zdá se mi že to lidi neumí už sladit aby to vypadalo tak originálně. Dá se říct že když máte dirku v obočí není to až tak bodyart a není to až tak výjmečný. Mým cílem je najít lidi co se v bodyartu doopravdy orijentujou a aniž by měli přeplácanej vzhled, vypadají originálně a dobře, to je bodyart. Hodím sem nějaký fota i když budou tam i větší blázni ;-)

Takže, zajímalo by mě, co si myslíte o těchhle věcech? Šli byste do toho, nebo už něco máte? Láká vás to, nebo odpuzuje (nezmiňuju teď ty chudáky co mají kompletní bordel na ksichtě) ? Má to váš partner, nebo by vám to u něj naopak vadilo? Piercing a bodyart vůbec má v sobě i spousty využitelných a praktických věcí, co se týče třeba oblasti sexu, zkoušeli jste? Jakej je váš pocit? 

No jsem zvědavej jak a jestli vůbec zareagujete :-)

 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


0 Komentáře: