25.Prosinec 2008,14:29

Tak si můžem už konečně oddychnout, Vánoční stresy a dárkový horečky jsou za náma a už nás čeká jenom kvalitní ožer na Silvestra. Chci říct, že notorům už se blíží jejich čas a že můžou dát konečně ten největší dárek sobě :))

 Včera to byl vskutku další z tradičních Vánočních dnů, kdy přes den uklízím a chystám jak idiot, u toho mně už pomalu hrabe z koled, co pořád vyřvávají z repráků a opravdu pořádně se dokážu nasrat, když zjistím, že něco nefunguje.

 Abych pravdu řekl, nejlepší na Vánocích je podle mě jídlo, který mě nikdy nezklame. Ne že bych nějak musel kapra, ale bramoborovej salát... hmmm :) Taky je to jedno z období, kdy můžu vyžrat stráášně moc cukroví a nikdo mi za to nenadává. I když nechci tím samozřejmě říct, že se netěším na dárečky, to je jasný. Úroda byla v celku uspokojující, až na to, že musím jít reklamovat paměťovku, která mě dovedla tak nasrat, že si to nedokážete představit (NIKDY NEKUPUJTE SAN DISK!). Jinak, řekl bych, že pořádná úroda se sklidí až po svátcích, ne že bych si stěžoval na to co mám :)

A co vy? Na co se těšíte o svátcích nejvíc? Co jste dostali pod stromeček? Taky tak nesnášíte toho debilního reklamního Santu Clause? 
Smrt Santovi! Ať žije Ježíšek!!

 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 31.03.2009 22:37:55, Katka

    chtelo by to dalsi clanek!! :)...napis co se s tebou deje

  • 25.12.2008 23:38:32, Julish

    To by mě zajímalo co všechno obnáší ta úroda po svátcích .. jinak se připuju k protestu proti santovi ;))