30.Září 2007,16:17
   Zdravím po dlouhé pracovní době zase píšu. Minule jsem neměl moc co napsat, byl jsem totálně vycuclej, takže jsem tady aspoň hodil obrázky a koukám že to mělo i docela úspěch.
   Dnes bych rád napsal o Futuramě. Jde o druhý hlavní seriál Matta Groeninga, kterej je především známej jako animátor a scénárista Simpsonů společně s Davidem X. Cohenem, kterej jen píše.



   O tomhle seriálu jsem slyšel už dřív a některý postavy z něj se objevily i v Simpsonech, ale jen výjmečně. Jediná chyba je že ho nikdy nezačali vysílat u nás v ČR, protože podle mě by sledovanost byla mnohem vyšší než u Simpsonů.



   Futurama jak už název napovídá se odehrává v budoucnosti, přesněji v roku 3000. Na zemi je spousta jiných galaktických ras živočichů a robotů a seriál se neodehrává jen na zemi, ale po celým vesmíru, o to je příběh zajímavější než u Simpsonů. Humor je v podstatě stejnej, ale je to víc okořeněný a víc vtipný a je tam i stejná ironie, což je super. Je vidět že pan Groening se po víceméně-monotónních Simpsonech chtěl trochu víc zabavit a vyhrát si, tak začal s Futuramou. Dokonce si i dovolil použít 3D grafiku
 a sedí to k tomu skvěle.



   Hlavní postavou je Filip Fry, běžnej člověk z 20. století, kterej se omylem dostal do roku 3000, kde potkává Leelu - jednookou mimozemšťanku. Filip zjistí že má svého velmi vzdáleného příbuzného synovce Huberta Fanswortha, ten pracuje jako věděc a je to vcelku stařík. Po cestě se ještě setkáme s Benderem - má nejoblíbenější postava, robot-ohýbač co se setkal s Filipem u sebevražedných budek.



   Postav je hodně a chtěl jsem jen napsat ty základní, a ani jsem vás přitom neokradl o příběh, tak buďte rádi, protože prozradit co bude dál by byla ode mě sviňárna :)
   Takže neváhejte a stahujte (kupujte-přece nebudu podporovat piráty :D ), shánějte, půjčujte. Českých titulků je dost a znění je lepší v originále (ostatně kde ne?). Nevíte o co do teď přicházíte ;)
 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


0 Komentáře: