13.Srpen 2007,23:53
Ahoy,
14 dní se protáhlo (proti mé vůli) na 3 týdny, takže jsem měl dost času na přemýšlení...
Zní to jako bych právě vylez z vězení co? :)
 Měl jsem to štěstí shlídnout na ČT1 v sobotu pozdě večer Jízdu do pekel a natolik mě uchvátil ten film, že prostě musím napsat reklamu.

             

 Tákže, jde o to že jistý Lewis Thomas ( Paul Walker ) jede do Colorada pro svou, řekněme budoucí lásku ( Leelee Sobieski ), a pak se chtějí společně vydat do New Jersey. Po cestě stihne Lewis ještě vyzvednout svýho bratra Fullera ( Steve Zahn ) z vězení, kterej byl zavřenej chvilku za nějakou hloupost...
  

 Jedou perfektním Venti 1971, ve kterým je nemožný neužít si jízdu,
 ale taky se v něm nachází stará vysílačka, kterou často využívají na cestách
 řidiči kamionů. Fuller si s ní začne hrát a zjistí že funguje, pak si ji pujčí Lewis a začne hrát "sexy" Candy Gail do vysílačky. Toho si všimne jeden "kamioňák" Rusty Nail.
 Jak se tak oba nudí udělají z Rustyho uplnýho blba a aby to okořenili, pošlou ho do jednoho motelu, do vedlejšího pokoje jednoho protivína a to byla osudová chyba.

  

 Zaručuju vám, že celej film budete napnutí jako struny na harfě a aby toho nebylo málo, konec vás zaskočí ze všeho nejvíc. Pokud budete mít možnost vidět film na DVD, zjistíte že se v bonusech ukrývají ještě jiný ruzný zakončení filmu.



 Film je vysoce kvalitní (podle mě) a jeho soundtrack tomu odpovídá taky. Už dlouho jsem neměl možnost vidět tak dobrej film s tak dobrým ozvučením ;)

A jako malej bonus, abych si vyžehlil mou 3 týdenní absenci sem přihodím trailer k filmu.

 
vložil: Dendy91
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 22.08.2007 13:20:32, Mity

    No, tak vypadá to zajímavě, kdyby si to někdy měl na DVD či DivXu tak mi dej vědět...