08.Červen 2008
No tak bych asi začal u druhého vztahu, který byl spíše omylem a další cenou lekcí.
Vemte si to takhle, řeknete si zkusím někoho mladšího když to s se staršími nejde a tak jsem si nabrnknul 17-ctku. no to už samo o sobě zní hrozně.
První rande bylo v pohodě... Byl sympatický, docela pěkný, vypadal na víc než na 17 ale už bylo zjevné že to asi nebude to co jsem očekával. ( Pro ty co to neví Jsem Bisexuál tak se s tím smiřte. ) Tento vztah neměl trvání, pač to byl nevyspělý puberták, začal mi vadit i jeho smích, arogance, přístup k věci a to že nevěděl co chce.
Myslel jsem si že to srovná ale za 3 týdny jsem dostal kopačky... důvod byl jednoduchý a docela vtipný...
Když mi pořád říkal doufám že mě nezklameš a budeš mi věrný a bla bla bla a pak vám dá kopačky a řekne:    " Já si našel někoho jiného."
Myslíte si, že mu s tím, kvůli kterému mi dal kopačky vydrželo? Ani náhodou.
No Ok život jde dál další lekce...
S tím člověkem se už nebavím pač kdybyste viděli jak se chová... A to mi ještě dluží peníze a to je jeden z důvodů proč semnou radši nekomunikuje...
Život jde dál a čekám co přijde teď...
Vložil: DominikUL ¤


Komentáře (1):
  • 17.12.2008 17:22:29, JerryKTeplice

    Zdravím DominikUL,
    Je vidět že jsi opravdu silnej kluk a držím ti palce,protože ta smůla se musí jednou protrhnout.Já jsem na tom úplně stejně a některé články mi připadají jako bych je psal sám.Nebo ,že ty žiješ můj život.Je to strašné,ale je to tak.Já stále doufám,že se to jednou změní a tobě a sobě držím palce.Ty to musíš vydržet,jsi ještě mladej,ale mě je 35 let a život mě tak to kope dozatku už strašně dlouho a já přestávám mít sílu s ním bojovat.Opravdu pěkně napsané články,ale taky strašně smutné až z toho bolí u srdíčka.Pa a držím palečky.Když bys chtěl někdy pokecat,tak jsem i na iboys.Hodně štěstí a málo smutku v srdci JerryKTeplice