26.Duben 2009
Autor: Dzevule v 22:28
http://www.youtube.com/watch?v=bEs6z22HQ3c&feature=channel_page
 

Klikněte pro zobrazení původního obrázku
  Život je v jednom dni černou čárou a druhým dnem a druhou chvílí naopak svou bílou nevinností nám namlouvá jak je všechno jednoduchý.. někdo si říká nemá to cennu a někdo zas naopak musím musím něco dokázat  proč bych tu jinak  byl?
Mě se neptej Džeme já jen vím že je plno otázek na které neznáme odpověd a stavají se z nich  další a další nekonečné otazky stále se dokola opakující ..
 máme své vlastní názory a své vlastní obrazy o životě ,
 každý má svůj jinný obraz.....ano  máme každy svůj ..
Svůj  nevinný ale přitom ve lži položenný
Všechno jsou naše domněnky ,domněnky ze které jiní platí domněnky za které jiní získávájí ..
Domnívat se to je to co nás doprovází a doufat to je to co  nám zbívá ..
Doufat v tom že  přece bude jednou líp  .. To nás drží ..Klikněte pro zobrazení původního obrázku
 někteří schazují tuto všemohoucí teorii nekteří ji schazují schazují ji do hlubin rikaji o tom ze je to blbost.. ano jeto jen  ma pohopouha domněnka ..
nikdy nevím c bude za minutu ..  nevím zdali  se můj nádech promnění v zásek a smrt  nidky nevím jetsli ten kterej bude ve štastnou chvíli považvanej  za správnej bude mou smrtí ..  nebudu litovat  ničeho co jsem kdy udelal .) mozna par  veci(

Je to až  neuvěřitelný co  my jako lidský tvor  dokážeme 
 při tom sme ve skutečnosti jeden a ten samý organismus jako každy jiný na této planetě
 jen máme  menší  vadu .. sami sebe vedeme k zániku zániku rodu .. níčíme to hezké co tu příroda vytvořila co vytvořila sama my níčíme naopak výtěžky našich myslí ..výplodem té bujné lidské fantazie

Řekněme si jednu  věc ..
 znám člověka který žije svým stylem života ..
svým zpusobem znamena tak ze nechdí do školy  je na pracaku  zachvíi mu bude čertsvejch osmnact let  a bude mit povinnosti on je vsak v pohode žije a demu to v celku dobře z niceho si nedela hlavu ...sice kasle na to ale  proc by taky ne?? takhle se da v rámci  možností taky zit sice je to bída ale proč se omezovat ve svém žití a ještě nekomu za to platit když ten druhy se kvuli vam taky neomezuje ??
 vemte si když sme byli jetse před nekolikstei tisíceletími tak  zvané opice nekolika druhů..
Žili sme bez střechy a bez aut  zili sme pomocí sebe  ted vše nahrazují stroje stroje ktere níčí ..Klikněte pro zobrazení původního obrázku

řÍKÁM  VLAS¨TNĚ NIC NENADĚLÁM . V TUHLE DNEŠNÍ DOBU NIC JINÉHO NEŽ POZOROVAT JAK  MŮJ ŽIVOT LINE K POHROMĚ SEBEDESTRUKCE ..JIŽ NEUDĚLÁM .
 PROČ NEMŮŽE BEJT  TEN SVOBODNEJ ŽIVOT  BEZ HRANIC JE TO DEMOKRACIE ?? NE OPAK  SAMÉ OMEZOVÁNÍ .. BLBY KECI A OU KD EJE TEN ČIN?? ŽE BY UTEK??:ANO SKUTEK UTEK

Je tojen jako bažina ..kdo je slabý spadne a utopí seKlikněte pro zobrazení původního obrázku







menší vsuvka

...Jeden problém školství je, proto je možné přemýšlet o tom, zda-li jenám vůbec k něčemu. .  mnohoučitelů učí pro školu nikoliv pro život. Potom vylezete ze školy siceobohaceni poučkami a definicemi, ale není o vás zájem v praktickémživotě. V tom smyslu by se dala škola chápat jako zbytečnost.Doporučení - učí vás sice pro školu, ale vy se učte pro sebe. Jsouvěci, které budete potřebovat ač si myslíte že ne a jsou věci zbytečné.Je např. zbytečné věřit, že poznámky v žákovské knížce ovlivní vášživot :) ani náhodou, leda v pozitivním slova smyslu. Kdo má talent naprůšvihy, má jistou odvahu a v životě se neztratí. Jste lipochvalomilci pak to budete mít v životě těžké.
 



0 Komentáře: