01.Únor 2009
Autor: Dzevule v 20:40
space
Proč se nenapít z číše života, když tolik nabízí. Vždyť zájemců o vašepůvaby není málo. A to, co v současnosti prožíváte, hoďte v klidu zahlavu. Každý vztah sice má svůj konec, ale vy se v současné doběpotřebujete zaměřit na úplný začátek


Aháhahaáá co tu mame dnes.. hej žeby  dnesni horoskop čítam az ted.. ale díky !!
ej  nekdy v tom je i pravda...
 sic malo kdy ale  vočas  ho přečtu ..a vobčas my víde t co mi písají

Nevidela sem stesti v rodine protoze kdyz sem ho měla tak mi  ho moji blízcí ubíírali
Byla sem smutna moc moc smutna kvuli blizkym  kteří my nalhávaji celych 16 let? sem opustila muj pocit štěstí  chtěla sem opustit zem  chtěla sem zkoncit chybelo malo .. avsak tupa hlava(ted muzu rict ze  v tom  nakrajickovém stavu Nebyla tupa ) sla  domu a zkoncila v nemocnici s lehkou otravou ..všichni si mysli ze to byl jen maly experiment z houbickami ale prd .. nikdo nebude uz  vedet   ze to mel byt konec  ted uz ale jono  . aleto hodme za hlavu:)

..kDO  ME TO  VSECHNO NAUČIL ? KDO  ME K TOMU  VSEMU  VEDL ??  BYLA SEm T snad   JA SAMA ..ani  netusim jestli  vas obdivovat  bo snad mít  i ráda.. NAŠE RODINNA LOD ZTROKOTALA ...
NARAZILA  NA CERNY BOD .. ale nadeje  ze ji  nekdo  najde a opravý  šrámy ktere zpusobyl ten tvrdy náraz do černeho bodu  je mizerna.. je tak mala ze ani doufat snad nejde ..

 nj  Obírali me o nej protože mi závideli  . nechapala sem  .. nevědela proc ona  zrouvna mi to dela ona ktera mi  ma být přikladem??...
Nešlo to  ona byla silnější pořad nalehala a ja tedy poslechla doted si to  vyčítam  vše mohlo  být  jinak .. ale o tom už  budem ticho!!!!!!
ted mame to co mame a musíme s tímbyt spokojeni  sou i horší  chvile ..
kAZDY KDO  NEMA NIC BY CHTEL VÍÍC..

vÍC A STALE VÍC ..POTOM  kdyztoho  všeho dosahne  ho to  však po čase omrzí  líde co mají  všechno  nejsou  štastní?! nejsou .( všechno je na nic, chci to co nemůžu mít a to co můžu mít, tak mi nic neříká...)

Já i když  nemam nic a ani  všechno  .  nejsem stastna ani  smutná  ..
už  vím jaké je  me svetlo  života ..
 JE zeléne a blíštivě lesklé .. Má  nádech radosti a nevnímaje čas plyne svým pohodovým tempem dále  a dále kupředu Je nespatřitelné avšak jeho cítit .. na těle v mysli i usrdce .. je  cítit jeho lehounky nádech POhody a nejkrásnějšího pocitu pocitu který se nedá  zapomenout je tak  lehounký  že jde tezko se  po jeho dotyku  nerozplynout....mÁ  SVOU  HARMONII A VNITŘNÍ  KRÁSU .. MA SVUJ HUMOR I LÁSKU   je  nekonečný! jde svámi každym vasim krokem ..pronasleduje vas cely zivot a cítí  ho jen ten kdo si to zaslouzi  cítí ho jen ti  kteří sou zamilovaní,,cítí ho jen ti .....jejich plno jejich moc ale..jen malokdo si ho povšimne .. každý ma svou barvu a kařdý je  jiný kazdy je  jedinečný a svou  jedinečnosti nas k sobě  přitahuji
 ja sem ráda že sem mela tu cest..Díky  děkuji ti  z celého srdce .. že jsi to udelal

tO SVĚTLO MY TE UKÁZALO UKÁZALO MI tEBE TEN  MUJ PROBLEM .. SICE MI TROCHU  TRVALO NO MŮŽU ŘÍCI DOCELA  DLOOOUHOOOOU DOBU NEZ SEM SI POVŠIMLA ..
 zTRATILA SEM MOC ALE TÍM TAKY ZÍSKALA ,,,
 Každá stráta a každy naše plus v životě ma to svoje a hodně nam to dáva do zivota ..
 Upřímne sem  total  pipiná  z dlouhyma copama:D...
 A už  ted vím ze  štěstí nema každy
 LIdi  budte rádi .. a nenechte se obamalutit . v Živote mame par takovej  zkousek .
 Ukázat  všem co  v  nás je a to je  nejen v případě šKOLSKÉho vzdělavani . mnoha lidi si rika musim podotknout ze mezi nimi  sem i  ja  bouzel :D... Ale asi se na to  vykaslu a zacnu makat..Že j skla  naprd nac tam chodit  nac se vzdelavat .. cccc dit nam to je  k nicemu alekdyz si povsimnete  nasich  rodicu prarodicu   oni  na to  nekaslali  a ted tu mate c  mate .. az na par  vyjimek ..hje reknete co  byste delali  bez  domova bez tepleho jidla  bez  pocitu ze  vas ma kdo  ochranit??...
 Taak  jedna zkouska je učení kteree je  pro mnoha znas velke  mučení ale když  se dotoho oprem a nebudem si delal tajtrdliky z nasich profesoru jooo nekdteri jsou oprvadu  haluzni a maji tvrdy rezim ale da se to  vydrzet  ty  ctyri roky a pak  bud vejs a nebo  si  najit  spesl praci a jit nekam makat a mít se blaze  .. . .da s vydrez par  let sedet a srotit  a potmo i uzivat  na plno d as eto .. jen mít ten  chtíč...
 Co myslite je  lepsi se trapit a se smutnýma očima prosit ??
 Nezli mít  to  sve to co  ste si celý zivot  budovali a střadali a nikoho  neprosit a mít  tu  vlastní pohodu a jistotu??,,..
je jen na každém z  nás kdo jakou cestu  si sám  vybere !


 Nic v živote nezahazujte  ale střádejte si to  a po čase vam dojde proc tu kazdy sme.....

Sme jedna serie zivota  co se vyvynula z nečeho co ani poradne neumime popsat  všechno co  vedci nasli a rikaji sou jen pouhopouhe domenky kdo  ví jak  daleky je vesmir kdo  ví  zdali  sme skuteční  kdo  ví jetsli tohle není  jen sen  kdo Ví co ??. Nikdo  opravdu  neví  vše ..
 sou to jen pouhopouhe doměnky doměnky ktere nam tvori minulost  i pritomnost  doměnky ktrere  nas vedou  stylem  zivota  kupredu  .. vyvíjejí se a zdokonalují se ..


hJÉÉÉ  oU JÉÉÉ .mozna ze  mam pravdu  mozna  ne .. kazdy ma svuj  nazor

Nechte je plout
 Nikomu se nesveruji nikdo takovy tu  není  ..nikdo  kdo  by  me poslouchal a plně toleroval..
 Hjé   ubírat  sve srdce o lásku  o  nežne doteky po kterých každý  z  nás tolik touží . po  pudech přírody  ??? po tajemných stopách  našich předku??
proč  o ně se  nadále obírat??
 me znění  zní .. Už  Nikdy !!
 Mozna ze tay chytracim ale tak to  vidim .. mozna ze tu ze sebe delam debila ale
,,takova já sem .. když se nekomu tohle nelíbí jeho  smula ..
 Kazdy sme prec nejací  .kdyby bylo  nasvete vse stejne nic  by tu nebylo !.. Nebylo by nic nic by nevzniklo... Nic by nevzplanulo!
Nič ničevo a ničekomu  nikdy neudeláš aTím padem nič ničevo a nikočeho  nezískáš..

 Je t o krásný  pocit ..když víte že ted je to tak jak je to ...
 Ze uz mi to svetlo ukazalo a vyjasnilo cetsu ..  Našlo  chtíč chtíč k dobrému  jádru !

 nechapeš mě ??? .. tak t nech  být..a zapomen na to co jsi  četl ......



 
               






      


 
     






Miluji Tě a nidky  nepřestanu ....i když  v tom  bude nekdo  jiný když to  bude vždy  jen na kratoučkou dobu  ..
 Bude to v nasich  myslích navždy ....
 
 



0 Komentáře: