09.Červenec 2008
Autor: Dzevule v 15:43




Tenhle čkanek my prijde v celku pravdivej jo neco na tom bude....
Nejhnusnější a nejprimitivnější je nevěra ba Truc !!!

BYL
první máj - lásky čas ,na saku našla jsem blondatý vlas.....Nevěru známe od doby , kdy existuje status Manželství. Před tím hommo sapiens osobu ženského pohlaví prostě zavlekl do jeskyně z důvodu rozmnožování ,ostatní samci vzali na vědomí ,  že momentálně patří jemu a s promiskuitou si nikdo hlavu   nelámal. V období snatků z rozumu a zmnožení majetku se slušelo,aby pánové navštěvovali vykřičené domy, popřípadě si vydržovali nějakou tu subretu .A unuděné manželky bez milence ? Společensky  nemožné! Po  ženušce se požadovalo perfektní vedení domácnosti , dodání nějakého toho dědice a držení úst z důvodu finančních a společenské závislosti.Za vnímání nevěry může Láska .Ten neidentifikovatelný cit, který dokáže způsobit , že se jako úderem blesku  zamilujeme do malého otýleného ,plešatého individua  s nejistým původem , vzdělaním a perspektivou. S otylým individuem  je totiž dvacet čtyři hodin denně sranda a krásně  hraje na kytaru . Košili s chybějícím knoflíkem i oblýskané sako omlouváme jako nedbanou eleganci.
Ačkoli doma máme urostlého,inteligentního ,vzdělaného  manžela , který ví co se sluší a patří , tj. nezapomíná na naše narozeniny a výročí , pomáhá nám do kabátu , tchyni  oslovuje maminko, umí jíst šneky ,dostatečně se podílí na výchově dětí, je perspektivní-- to vše  je hrozně  fajn , ale občas k uzoufání  nudné . I proto  nás  to táhne , alespon  na čas  k tomu plešounkovi , který je schopen v parku v pravé poledne skočit nám do jezírka pro leknín .
O definici Lásky  se postaletí  pokouší  kdekdo.Poslední vědecká studie tvrdí , že je to vzorec C8 H11 N , nic moc, co? Kdysi mojí kamarádce ( seriozní matce dvou dětí) odjel vysoký  černovlasý manžel ve významném postavení na zahraniční stáž .Neváhala předtírat angínu za účelem odložení  dětí  k rodičům  a prožití božského víkekndu  se svou ,, šílenou láskou"" .Čistila koberce bez poskvrnky ,myla čistá okna ,vařila ,pekla, ,,navodila atmosféru "" a ON  nepřijel!! Zhroucená u mých dveří mezi vzlyky škemrala ,abych s ní jela do dvě stě kilometrů vzdáleného městečka zjistit co se děje
. Po dvou hodinách korzování  pod jeho okny kamarádka  znachovělá  vzrušením zpovykaně  gestikulovala  směrem  k partě  zedníků : to je on , Jiří! Chudáček ,musí dřít i v sobotu ,proto nepřijel  -ale  mohl sakra zavolat .Málem jsem padla ,Jiří uplivoval na chodník ,ani cígo mu přitom nevypadlo z pusy .tak kucí,to bysme dneksa měli, ted pudem na ruma,... V hlavě jsem viděla ten zbytečně  nablýskaný byt ,kupy vonavých svíček  a sampano v žejdlíku.
Nevěra  čítá hodně důvodů .Může to být prosté náhodné využití příležitosti , i když  někteří jedinci mají tak zvýšenou funkci nadledvinek a hladinu hormonů , že  si prostě nemohou pomoci a využijí každou příležotost .Za  nevěru může i trvalý pobyt  v antierotickém prostředí domova, které  tvoří vytahané tepláky po strýčkovi +flekaté triko ladící s děravými ponožkami , vydávání nevhoých zvuků, nepořádek ,hádky. Marně pak nadledvinky jedou na 110%. Je zvláštní , že mnozí dělají všechno pro to , aby v práci , na veřejnosti vypadali a chovali se přitažlivě , ale doma jim to ( za to ) nestojí. Horší variantou  je nevěra  citová . Těžko  , přetěžko se bojuje o bytst  zamilovanou do své ,,bokovky"" . Nejhnusnější  a nejprimitivnější  je nevěra na truc ( když může on, já tuplem !) . Mám  v práci kolegyni ,baculatou , ne příliš hezkou ,  spíš neupravenou ,léta ji vídám jen v kalhotách ,svetru a teniskách . Měla tolik ,, vážných"" vztahů , že  jsem je přestala registrovat .Dlouho  jsem si marně lámala hlavu čím to , že na takovou šedou myš letí  samé dobré partie.... Až sem na to kápla! Ona ty chlapy nikdy nekritizuje ,nic po nich nechce , nic jim , nevyčítá ,nežárlí  na jejich manželky -natož  aby se dožadovala rozvodu ,neplánuje společnou budoucnost , za každou  maličkost je vděčná . Ona k nim vzhlíží , pozorně naslouchá  , ve všem  je chápe , věnu je se jim , kdy oni chtějí . Když  jí vztah z nějakého důvodu přestane vyhovovat, mile a věcně  jim při dvojce bílého vysvětlí proč. Ovšem  nikdy neopomene popřát jim k narozeninám , občas upeče a dinese buchtu , kterou mají rádi , takže oni mají pocit , že j  nikdy tak docela neopustila , že jí mohou kdykoliv zavolat  a svěřitse se svými bolístkami . Ti chlapi pro ni udělají cokoliv. Potřebuje  obložit koupelnu? Poprosí Petu . Dovézd a zapojit pračku?? Na to  má Honzu .Plovoucí podlahu zařídí Tomík ...Nedělá to  z vypočítavosti , prostě je taková .Není to geniální návod jak přejít nevěře???
Jsme přece  sebevědomé ,nezávislé,cenného  partnera . Neponižujme , nesekýrujme ho pro každou blbost
nevyčítejme ,když přijde pozdě domů ,neznérvoznujme  ho řeevem , že Jakub dostal ve šole pětku -zrovna když přisupí  s mrtvičou , protože  mu nepřivezli hydraulické hadice , bez kterých  zítra nedokončí zakázku . Nežijme s úzkostí , že  nám může být nebo je nevěrný . Neprohledávejme mu kapy , diáře ,natož  čísla v  mobilu!  Vždyt  jen blondatý  vlas  mohl nato sako spadnout kdekoliv .Budiž  nám útěchou , že i ty nejkrásnější  ženy světa jsou podváděny.  Co dělat , když  se nám to přece jn stane  a navíc toho  svého přistihneme s ,,bokovkou"" ve vlastní posteli? neřvat ,nebrečet  neházet  svršky z okna , nevyhrožovat rozvodem a oškubáním do oslední koruny , Inteligent rázně zavře dveře ložnice , v kuchyni si dá panáka a uvař kafe. Cynik vyčkává mezi dveřmi , co ti dva udělají a největší cynik se přidá ......
 



0 Komentáře: