07.Listopad 2008
Autor: Dzevule v 16:05
                                                              
Ovoce odhalí vaši duši
Máterádi ovoce? Sladké ovocné mísy, čerstvé saláty, křížaly, mražené nebokandované ovoce? Myslíte si, že vám ovoce dodává sílu a rozvíjí vašimysl? To je možné... Napadlo vás však někdy, že druh vašeho oblíbenéhoovoce může odhalovat také váš charakter?

Ovoce je elixírem života

Ovoce symbolizuje žádostivost, plodnost, blahobyt a radost že života.Konzumenti ovoce jsou vitální, šťastní a milují život. Těchto výhodvyužívají také v práci, ve které jsou většinou úspěšní a kromě tohojsou příjemnými a věrnými životními partnery.

Jak už jsme se ale zmínili na začátku našeho článku, různé druhy ovoce poukazují na různý charakter člověka, který ho konzumuje. Vyberte si z následující nabídky své nejoblíbenější ovoce a přečtěte si, co o vás říká.

Jahody

Ti, kteří milují jahody jsou upřímní a dokáží druhým lidem dobře naslouchat, chybí jim ovšem humor, a proto mohou působit příliš vážně. Muži se často bezhlavě zamilovávají a vrhají se do nových vztahů, zatímco ženy jsou v lásce méně odvážné a na toho pravého partnera jsou ochotny čekat dlouhou dobu.

Jablka

Pokud máte rádi jablka, tíhnete pravděpodobně ke konzervativnějšímu způsobu života. Jste plní energie a rádi pracujete. Lidé vás ale mohou lehce využívat, neboť jste příliš dobrosrdeční a důvěřiví, přestože se navenek snažíte tváři sebevědomě. Jste hodně opatrní, pokud dojde na lásku těžko se vážete.

Broskve

Ti, kteří si rádi pochutnávají na broskvích, mají obvykle vysoké nároky na své přátele. Pokud si ale někoho vyberou, zůstávají mu věrní. Chtějí být milování a hýčkáni, jsou dobrými partnery a spolehlivými rodiči. Pokud dostanou v pracovním životě dobrou příležitost, dokáží jí využít a jsou velmi úspěšní.

Meruňky

Pokud vám učarovalo toto voňavé ovoce, máte dobrý čich na obchod. Jste velmi společenští a komunikativní, ve skupině se často dostáváte na vedoucí pozici a jste vždy obklopeni spoustou přátel. Svému partnerovi zaručíte velmi blahobytný život, což je také důvod, proč nemáte o partnery nouze.

Pomeranče

Pomeranče symbolizují skromné a velmi pracovité lidi, kteří jsou v lásce spíše pasivní a racionální, to však neplatí o jejich chování v posteli. Tito lidé mají vyvinutý silný sexuální instinkt, snadno se však unaví.

Banány

Lidé, kteří upřednostňují tento druh ovoce, jsou velmi trpěliví a houževnatí. Dokáží řešit složité úkoly. Pokud najdou toho správného partnera, bláznivě se zamilují a věří, že to tak zůstane napořád. Dokáží udržovat příjemnou rodinnou atmosféru.

Višně

Milovníci višní jsou velmi ohleduplní a snadno se vyrovnávají s nejrůznějšími životními překážkami. Nemají ale příliš vyvinutý smysl pro humor a jsou plaší, a proto se v lásce chovají někdy příliš obezřetně.

Fíky

Fíky jsou oblíbené ovoce horkokrevných a taktních lidí, kteří mají dokonalou paměť a velké libido. Nezastraší je ani vysoký věk.

                                                    
 



0 Komentáře: