17.Březen 2009
Autor: Dzevule v 09:35
Sex podle barev
To,jak je kdo dobrý v posteli, jsme už poznávali podle velikosti nosu nebochodidla, u žen pak podle tvaru rtů, dokonce podle typu bot nebo kávy,kterou pije. Tentokrát se na celou věc podíváme z jiného úhlu -přesněji řečeno duhovou perspektivou.

Zaměřte se na oblíbené barvy svého protějšku!

Červená

Červená je od nepaměti barvou lásky. Lidé, kteří mají rádi červenou barvu, jsou velmi vášniví milenci, kteří se rychle vzruší a v otázkách intimity jsou velmi otevření.Pokud jsou spolu v posteli dva lidé, kteří mají rádi červenou barvu,mohou spolu zažít nezapomenutelné dobrodružství. Tato barva je ale takévelmi agresivní. Lidé, kteří tuto barvu preferují, mohou být ve vztahu velmi agresivní.

Žlutá

Tato barva se pojí s přizpůsobivostí a harmonickou intimitou. Lidé, kteří mají rádi žlutou barvu, se ve vztahu staví do pasivní role. Hledají dominantního a silného partnera. V otázkách intimity nejsou příliš otevření a nedokáží se plně oddat rozkoši.

Růžová

Tato barva odkazuje na nedostatek zralosti. Podle psychologů také naznačuje skrytou nenávist k mužům. „Růžoví“ milenci jsou známí svou drzostí, rádi popichují, ale dané sliby většinou nedodrží.

Purpurová

Purpurová barva se pojí s vytříbeností, což votázkách intimity znamená hlavně starost o vlastní uspokojení anepřístupnost k novým postelovým hrátkám. Milování s „purpurovým“milencem může být poněkud chladné a rezervované.

Černá

Je zajímavé, že mezi lidmi, kteří spáchali sexuálně podloženýtrestný čin, je spousta těch, kteří mají rádi černou barvu. Tato barvase pojí se sklony k perverzi, sadismu nebo masochismu. O „černých“ milencích se říká, že nejlepší výkon v posteli podají, pokud jsou ve stresu nebo nešťastní.

Zelená

Zelená je synonymem pro čerstvost, zdraví a přírodu. „Zelení“ milenci vynikají svou poctivostí, nevinností a věrností svémupartnerovi. Jedinou slabostí „zelených“ milenců je, že právě kvůli svénevinnosti nejsou v posteli příliš divocí a vášniví. Občas zápolí s nezkušeností a nemotorností.

Oranžová

„Oranžoví“ milenci jsou vášniví, milují předehru a mají bohaté sexuální fantazie. Mají rádi důvěrnosti a někdy jsou i lehce agresivní.Libují si ve škrábání a tahání za vlasy. Někteří „oranžoví“ milencimohou mít problémy s orgasmem, ale velmi dobře to skrývají.

Hnědá

Ti, kteří mají rádi hnědou barvu, můžeme označit za jemné, vřelé a čestné milence, kteří myslí na intimnosti 24 hodin denně a nejlépe si odpočinou v důvěrném prostředí. Vyžadují u svých partnerů hodně pozornosti a lásky a v sexualitě a vztazích očekávají i velkou představivost, romantiku a hlavně něžnost.

Šedá

Tuto barvu si většinou volí nerozhodní lidé.„Šediví“ milenci se jen těžko vzruší a během pohlavního styku se velmičasto může zdát, že o něj nejeví zájem. Prostřednictvím pohlavníhostyku uvolňují napětí. „Šedivé“ milenky většinou chápou pohlavní stykjako prostředek k otěhotnění anebo uspokojení svého partnera.

Modrá

„Modří“ milenci jsou vášniví, jemní, věrní a sex siužívají naplno. Jsou vždy připraveni uspokojit svého partnera. Pokudjsou se správnou osobou, plně se jí oddají a o nikoho jiného anikouskem očka nezavadí. I přesto, že jsou to velmi vášniví milenci, nejsou agresivní.

Bílá

Tato barva se spojuje s nevinností a čistotou. „Bílí“ milenci mohou být v posteli velmi odmítaví,protože si sex spojují s nečistotou. Pokud máte takového partnera,můžete se rozloučit s „nemravnou“ předehrou a každodenními divokýmirozkošemi v posteli. Neradi mluví o intimitě, a svlékání jim dokoncemůže působit problémy. Po pohlavním styku často cítí potřebu se umýt.

 



0 Komentáře: