20.Březen 2009

°°BLEH°°

Dnešní svět...dnešní doba...všude kolem,faleš a zloba...Nikdo nepřeje nic hezkýho,hnus stal se ze srdce lidskýho...Starejte se každej sám o sebe,peklo na Vás,zavřená je brána do nebe...Každej dělá chyby,poučuje,ale pořád je to jenom kdyby...Tohle a tamto...Hovno za hovnem...Je tisíc a mnohem víc důvodů,proč tenhle článek psát...Možná je to taky o prdu,ale mě se uleví...Před nedávnem,byl můj život úplně jinej a pořád nabírám nějaký obrátky...Zjišťuju spoustu věcí a pořád se mám ze života,co učit...Jedno z nejdůležitějších zjištění je,že dneska už nemůžu nikomu věřit...Můžu se spolehnout jenom sama na sebe...!!Taky nemůžu nikoho považovat za opravdového přítele...Což mě tolik mrzí...

A teď něco pro Tebe moje milá Verů: Tolik mě mrzí,že na mě kašleš...Snažim se jak můžu..Ozejvám se a Ty nic...Tohle asi už nemá smysl...Nechceš se semnou zahazovat..Nebránim Ti,ale mohla by jsi se k tomu postavit čelem...Když Ti napíšu,tak by jsi mi aspoň mohla odepsat...Dneska už Tě to ani nic nestojí,když můžeš psát z netu,takže v tomhle prosím výmluvu nehledej...Klidně mi napiš jdi do píči,nebo tak něco...ale prostě se k tomu nějak postav...!!

Pro Kamču: Cením si toho,že tu pro mě jsi...Že na mě neházíš bobek...Že mě vyslechneš a že mě máš opravdu upřímně ráda

No a tak nějak pro všechny!Každý hovno je z jiný prdele,takže se v těch hovnech tak nehrabejte,nejdřív ověřte prdel!!!

 

komentáře (2):

Zlý Dvojče :D říká...

Jančo ..Tvoje blogy se mi tak hezky čtou,ptž to umíš tak hezky napsat,ale né všichni na Tebe hází bobek .. a myslím si,že Verča už tuplem né,ale to je můj názor .. jinak já na Tebe taky nekašlu.. mám toho hodně .. musím tam a pak zase jinak .. no snad to pochopíš ;) muck ..

27.03.2009 19:45:03

Kefu říká...

Přesně tak, úplně s Tebou souhlasím :))

20.03.2009 19:10:40

Přidej komentář

<< Domů