EmOoO ;))
Publikováno: 01.Listopad 2007
v 12:34

Kategorie: **//příběhy ,povídky...//**

Autor: Hot_SoxXx

komentáře (1)
Ghotic love story =o))))) | **//příběhy ,povídky...//**
Seděla ve škole a skoro usínala. Měla opět jeden ze svých čím dáltím častějších dnů, kdy toho moc nenaspala. Poslední dobou si totižoblíbila noční procházky po hřbitově. Něco ji tam lákalo.
Byla jiná než ostatní, většina lidí o ní říkala, že je divná, ale onana ně kašlala, měla svůj svět. Moc toho nenamluvila, měla ráda tajemno,milovala černou barvu, bývala melancholická a pesimistická. Díky tomumoc kamarádů neměla. Měla pocit, že ji nikdo nemá rád, a proto secítila lépe mezi mrtvými, nežli živými.
Ve škole nic nevnímala, stále přemýšlela o své poslední návštěvěhřbitova. Bylo tam totiž něco jiného, nevěděla co, byl to jen takovýzvláštní pocit. Už se nemohla dočkat, až se tam znovu podívá, muselazjistit, co se tam změnilo.
Byla temná noc a měsíc zářil v úplňku. Jako obvykle se vydala nahřbitov. Vždy, když tam chodila se patřičně oblékla - černou sukni,černý korzet, namalovala si rty rtěnkou barvy krve, oči orámovalačernými linkami a rozpustila si nádherné rovné havraní vlasy, které jísahaly až do pasu. Byla krásná. V noci se z ní stávala temná gothickávíla.
Měla pravdu, něco bylo jiného než obvykle. Měla pocit, jakoby ji někdosledoval. Pocítila strach, ale vůbec jí to nevadilo. Ohlédla se auviděla stín, který náhle zmizel za náhrobním kamenem. Šla se tampodívat, ale nikde nikdo. Najednou cítila, že za ní někdo stojí.Otočila se a první, čeho si všimla, byly oči, démonické ohnivé oči. Bylto muž v dlouhém černém kabátě s havraními vlasy po ramena.
Neskutečně rychle jí tlouklo srdce. To co nyní cítila se jí ještě nikdynestalo. Učaroval jí jeho démonický pohled. Nevěděla, co se s ní děje,ale bylo to krásné… Zamilovala se…, nemohla udržet pláč a v ten okamžikji začal vášnivě líbat…
Nepromluvili na sebe ani slovo. Vzal ji do náruče a položil ji nanejbližší hrob…Svítil na ně krvavý měsíc a oni se milovali… Byla vsedmém nebi…
Za svítání na ni poprvé promluvil. Krásným temným hlasem jí sdělil, že ji tu už delší dobu sleduje a že se do ní zamiloval….

bááááf

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Ferencova5 28.04.2009 19:49:13

Tak to se ti mocinky povedlo....