EmOoO ;))
Publikováno: 01.Listopad 2007
v 12:32

Kategorie: **//příběhy ,povídky...//**

Autor: Hot_SoxXx

komentáře (0)
Uprchlý vrach =-O | **//příběhy ,povídky...//**

Tohle je hustý.... : Přečtěte si to.. Já to znám už celkem dlouho zvyprávění ale ted sem to poprvý viděla napsaný... tak vám to sem dámm:)) :

Jedna dívka měla spát sama doma. Nebála se, protože u sebe mělasvého psa. Ten vždycky spával pod její postelí, a když děvče dostalostrach, vystrčilo ruku ven z postele a pes ji začal olizovat. To dívkuvždycky uklidnilo.
Večer si vlezla do postele a poslouchala rádio. Náhle přerušili programa hlasatel oznámil, že z nedaleké věznice uprchl nepříčetný vrah, kterýpožírá lidské maso. Bylo nutné zhasnout všechna světla, neboťnebezpečného šílence přitahovalo maso, krev a světlo.
Dívka zhasla lampu a vystrčila ruku z postele. Cítila, jak ji psík začal olizovat, uklidnila se a usnula.
Po chvíli se ale vzbudila, protože měla dojem, že slyší, jak jde někdopo schodech. Vystrčila ruku z postele, cítila, jak ji psík začalolizovat, uklidnila se a usnula.
Za chvíli se vzbudila podruhé. Zdálo se jí, že z koupelny slyšímlaskavé kapání. Ale zase jenom vystrčila ruku z postele, cítila, jakji psík začal olizovat, uklidnila se a usnula. Spala klidně až do rána.
Když druhého dne ráno vešla do koupelny, uviděla svého psa zavěšenéhonad vanou na sušáku na prádlo. Byl podřezaný a všechna krev z něhovytekla do vany. Na zrcadle bylo krví napsáno: "I lidé dovedou olizovatruce".

Komentáře

« Domů | Přidej komentář