01.Leden 2009

°ha,iva..°

Silvestr v taxíku?..Skoro..
Takže.. Freeško prohra Sorry kámové,ale větší prázdno není ani ve střevech po požití projímadlaTakže výsměch
Taxík? Jo,takhle by se dal včerejší večer zčásti nazvat,jelikož prakticky naprostá většina našich finančních prostředků skončila u taxi Pepy Ha .. Pak zkouška City Clubu napodruhý Yaya a jde se slavit ?
Víno?Pivo?Šampus?Vodka?...Taky taky,ale u mě vítězí každopádně Becherovka Lemon (zamilovala jsem se?)Všude spousty balónků (moje první myšlenka po ránu,když jsem rozlepila oči,byla velice,velice smutná,a to,že mě nenapadlo,že kdybych si pár balońků vypustila,mohla jsem si střihnout duet s taťkou Šmoulou )Dlužím poděkování pánům barmanům za celonoční zásobování balónky
Pozn.:Připsat do předsevzetí,že tohle se musí časem napravit
Taky jsem dostala blikající kuličku,která mi někam zmizela (slzy jako hrachy.. ?)
Půlnoc byla hodně mokráŠampaňský jsem měla snad skoro všude,popřáli jsme si s těmi mně nejdražšími( i když ani komickým přání typu "..do nového roku ti přeji úrodná pole,zdravé kolena a spustu malých klokánků" jsem se nevyhla )Vyslechla jsem si,a to je velice zajímací -že nejsem hodna komplimentů,protože už jsem slyšela snad všechny co existují (a to není pravda,ještě mi třeba nikdy nikdo neřek,že krásně vyju ve sprše,nebo umím dobře připálit polívku ze sáčku,nechat se pokousat psem..atd )
Až na hádku s Lukim (slzy jako hrachy) a taxíky to byl pecka večerSamozřejmě jsem asi jako skoro celá světová populace dnešek celý prospalaZajímalo by mě,kde jsem do prd... promrd...tu kuličkuPředsevzetí?Mám předsevzetí dodržovat předsevzetí..
1.Být hodná
2.Nekousat (tak joo,možná jen občas...)
3.Nepít (sama tomu nevěřím)
4.Kouřit míň (vynechám každé poslední potáhnutí ?..)
5.Poslouchat maminku,Fugyho,Ifču,Mášenku,Lukiho...()
6.Míň mluvit ()
7.Zabít Kamilu plus ještě pár dobytků z černé listiny DŮLEŽITÉ!!
 .... Stereo total_I love you,Ono (už mi z toho hrabe ..Feel the drum)
Jeden novoroční výsměch?>>Nežer ty piškoty (promiň Máši,já si to nemohla odpustit)

komentáře (9):

Sam BJ říká...

Paci paci pacičky, Dolff ti dal 2 kuličky. (radej nehadam kde skončily) Ajajaj .. težká jsou rána opilcova :o) No a co dnes? Dnes dostanem Áčko? No zřejmě na skokana juknu. Teď ještě vymyslet nějaký jiný konec. Nechci prudit majitelku tady ... Enjoyin it :o) lepčejší?

03.01.2009 16:34:54

JER.SEY říká...

Beks>> Hele ,dohoda byla jasná:D..v pátek v City..Zradils..:D Riskuješ..:D

03.01.2009 14:44:18

JER.SEY říká...

Sam BJ>> jen kdyby...:D:D Budes každý svůj komentář končit takhle?:D Ježiš ale je to boží:D

03.01.2009 14:41:22

Sam BJ říká...

Tak sem konečně dorazil domů. No .. můžu říct .. že vůbec nic nevím co bych tady moh napsat :o) bylo fajn ... jen kdyby ...

03.01.2009 08:02:42

JER.SEY říká...

No každopádně už to máme za sebou:)Rudi pro kuličku se zastavím,jednu mi tam schovej,protože kua doprd... no já už tu svou nemám:D ... No BecheroLemonový popíječ se nevzdává ani teď a snad se dnes večer na chvíli ukáže:)Zítra vstávám:D .. Snad se potkáme,bylo mi s vámi fajn:)

02.01.2009 13:43:11

IF_UL říká...

Nikki..taxi Pepa to jistil:-D asik 1000kc za cely vecer za taxi službu:-Dnjn tak se nekdy zadaří to byly ty poslední hodiny zajebaného roku 2008 viď??!:-D..ale stejně nejvííc oslaváá to byla..DĚKUJI:-*milušinkám théé Nikki

02.01.2009 13:29:33

Beks říká...

Čau spálená polívko ,která pořád vyje:-)Mně se silvestr moc líbíl ve společnosti s Becherlemondovým popíječem.Jen škoda,že si se nebavila tak jako já!!! No třeba příště:-)Lukáš co si myslel ,že už žádný kompliment pro tebe neexistuje:-)Těším se na další setkání:-)

02.01.2009 12:56:31

Sam BJ říká...

Já cu takýýý :o) ..no bylo to náročné, ale s pohledem na ni se to dalo zvládnout :o) škoda jen ...

02.01.2009 01:58:59

dolff-dj říká...

Nikčo, myslím že dobrý Silvestr, kuličky mám ještě v kanclu zastav se ;)

02.01.2009 01:46:15

Přidej komentář

<< Domů