30.Říjen 2008

°let's go to LIVE°

Čas je kurva ( no a ne?).. UŽ ZÍTRA !!Nevím,jestli se mám radovat,nebo mít obavy (ono to jde i dohromady,tže o5 nevím,co tu vlastně řeším ) ..
Pobavení dne? VELIKÝ vítr.. /slušný účes,jak psala Mashenka,opravdu nehrozil/ a i když jsem si ráno šla do školy jak největší "lady" stejně jsem po pěti minutách vypadala jako stará známá Tazmánského čerta Bomba..Bravo ve větru po venku naháněl svou výpověď z policie ČR,což mě pobavilo víc,ještě když ve výpovědi stálo mezi vším,co Bravo vypovídal i výraz jako "..jakýsi týpek,zdrhal...atd." Ale víte co? Žiju! Já neuletěla,i když jsme po ruce žádné závaží neměla.. Luss stále patří mezí mé miláčky .. Stejně jako VagoOonek Prcek Marty Koty Soldy a další...
ONI VÍ !!!
Jinak Ivčo Moc ti děkuji za dnešek !Ty víš za co a ty víš,jak to všechno je.. Jsi úžasná holka a jsem moc ráda,že jsem si s tebou mohla sednout a o všem si popovídat..
Rozhodla jsem se začít prostě znovu (Vy Vyvolení /lepší zůstanou?/ Víte s čím vším?!)Kašlu na všechno a všechny a jdu do toho po hlavě (nemyslím to až tak doslovně,protože po hlavě se do školy,bytu,hospody..leze dost obtížně )
Hláška dne ? "Co ti jéééééééé" (hele zmetci co vám jééé?)..by Mashenka..
Takže zítřek bude jedna velká párty ,tže alkohol poteče proudem a na nikoho a na nic (kromě mě ) se nebude brát ohled.. Takže předem prosím všechny zúčastněné i pasivní jedince- VYHÝBEJTE SE čemukoli,co vypadá jako já,ale má to divné skolny chodit zprava doleva Já to určitě nejsem.. )
Jdu se balit fofr,nestíhačka,stress .. (no stress? kua jak to jen udělat?..pěkně trapný song )...
FcK yA bbynky a držte pařátky

komentáře (1):

JER.SEY říká...

Sáááfryš,tohle je můj poslední článek na nějakou dobu :( Brečet se mi chce a stýskat se mi bude:(Ale budu se snažit co nejdřív se ozvat,jak je..

31.10.2008 14:54:22

Přidej komentář

<< Domů